Last news in Fakti

7 Август, 2023 11:00 1 488 0

Мъри Стоилов искал да вземе халфа на Лудогорец под наем

  • станимир стоилов-
  • футбол-
  • левски-
  • доминик янков-
  • лудогорец

Мъри се е опитал да се възползва от незавидната ситуация на национала при разградчани, след като той страдаше от контузия, а след това бе закотвен на резервната скамейка от Анте Шимунджа

Мъри Стоилов искал да вземе халфа на Лудогорец под наем - 1

Бившият треньор на Левски Станимир Стоилов е искал да вземе халфа на Лудогорец Доминик Янков под наем на "Герена" през миналия сезон, заяви популярният фен на сините Петър Димитров в своя подкаст "Реконтра".

Мъри се е опитал да се възползва от незавидната ситуация на национала при разградчани, след като той страдаше от контузия, а след това бе закотвен на резервната скамейка от Анте Шимунджа.

Ръководството на Лудогорец обаче ясно е отклонило възможността и е отрязало мераците на Левски, тъй като не са желали да дадат играч на пряк конкурент. Доминик Янков се чувства отлично под ръководството на Ивайло Петев, получавайки игрово време и в момента е един основните халфове в схемата на разградчани.

Не така стояха нещата при сините, които наскоро трансферираха централния защитник Ноа Сонко Сундберг при орлите за сумата от 800 хиляди евро. Като Левски ще получи различни бонуси в зависимост от това дали Лудогорец ще влезе в груповата фаза на Лига Европа или Лигата на конференциите, както и дали ще спечели шампионската титла.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА