Last news in Fakti

8 Август, 2023 12:30 3 711 17

Българската федерация по баскетбол с удар по Тити Папазов

  • тити папазов-
  • баскетбол-
  • георги глушков-
  • бфбаскетбол-
  • спорт

От името на президента Георги Глушков, БФБ категорично се разграничи и остро осъди действията на настоящия президент на БК Левски, които станаха публично достояние в подкаста "При Тото"

Българската федерация по баскетбол с удар по Тити Папазов - 1

Българската федерация по баскетбол публикува официална позиция по широко дискутирания случай с Константин Папазов.

От името на президента Георги Глушков, БФБ категорично се разграничи и остро осъди действията на настоящия президент на БК Левски, които станаха публично достояние в подкаста "При Тото". Пред певеца и аудиторията му Папазов разказа през март как преди 28 години остригал половинката си тогава Гергана, която му изневерила с най-добрия му приятел.

Позицията на БФБаскетбол:

"Българска федерация баскетбол категорично се разграничава и остро осъжда действията на г-н Константин Папазов, настоящ президент на БК Левски 2014, които станаха публично достояние в подкаста „При Тото“.

В интервюто, излъчено в Youtube-канал през март тази година, действията, на които е подложил момиче според собствения му разказ, са в пълно противоречие с морала и обществената роля на БФБ.

Всяка форма на агресия – психическа, физическа, е крайно неприемлива и уронваща престижа на организацията, несъвместима с разбиранията ни за цивилизовани човешки отношения, основаващи се на взаимно уважение и толерантност.

В лично качество съм убеден, че широкото общественото порицание, на което е подложен г-н Папазов през последните дни за действията си преди 28 години, е явен знак, че българското общество не може и няма да търпи подобни прояви повече, въпреки изтеклата му давност.

Георги Глушков,

Президент на Българската федерация баскетбол".


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Охаааа

    28 1 Отговор
    Сега ще падне голям рев с крокодилски сълзи
  • 2 ЖЕКО

    7 23 Отговор
    укрите днес нямат ли победи или вече сдават багажа, а тити си е пич
  • 3 Истината!!!

    32 1 Отговор
    Поредният Насилник Тити Папазов се изложи сам брутално с разказа от миналото си, който на него му се сторил забавен и смешен, как се е изгаврил с непълнолетно момиче!!! Не, Не е смешно, Тити! Смешно е тогава, когато всички се смеят, но в случая момичето не се е смеело, а е било уплашено до смърт от теб!!! Изверг! И разиграва театър колко бил състрадателен и как помагал на деца, а в същото време е един демон под маската на Ревльото!
  • 4 Тити

    15 1 Отговор
    хулиган !
  • 5 Семейно обременени

    17 0 Отговор
    Повечето насилници са израснали в семейство с насилие.
  • 6 Ако беше

    26 0 Отговор
    малко по-умен, нямаше да разказва тъпите си подвизи ...
  • 7 Психолог

    18 0 Отговор
    Когато има психопатология - параноидна ревност или слаб контрол над емоциите си например, тогава домашното насилието е тежко. Да им помогне психолог на тези хора е трудно. Най-вече защото те не виждат проблем в поведението си. Няма емпатия или осъзнаване какво се причинява на жертвата. Насилникът не иска да пусне “силната” си роля и контрола и смята, че има право.
  • 8 Червен флаг

    13 0 Отговор
    "Насилникът иска да знае почти всичко за обекта на своята “любов”. Настоява за щателни разкази за миналото. Започва обследване на приятелствата, на близките и роднините. Насилникът постоянно е критичен към партньора и неговото поведение. Насилниците са неотстъпчиви с партньора си, който трябва да се съобразява задължително с тях."
  • 9 Край

    3 13 Отговор
    Предавам се. Преди 40г. бях в осми клас - на един му счупих два зъба. Отделно с още двама /организирана престъпна група/ цомбихме Гергана. Разкайвам се - водете ме в панделата, че от 40 г. тая вина едва я издържам вече.
  • 10 Право на мнение!

    10 0 Отговор
    Насилниците гледат на своите жертви като на собственост. Те не изпитват емпатия или разбиране за тяхното страдание и чувства... Така и този идиотът се забавлява за сметка на пострадалото момиче. Той спестява това, че я е вързал за парното и добре, че близките са я намерили, защото е била вече дехидратирана. Можело е да умре! За лишаване от свобода на друг човек - вързване, в Германия дават 5 години затвор!!! 5 години!!!
    Много голям проблем е корупцията при дела с домашно насилие, особено в малките населени места. Много често жени, които са били обект на насилие, отиват да си потърсят правата в институциите, а съдът оправдава насилника за съжаление.
  • 11 Такива

    11 1 Отговор
    Престъпления имат ли срок на давност ? Къдъ е прокуратурата да се самосезира ? Този човек също трябва да беде съден !
  • 12 Патология

    9 0 Отговор
    Един от основните източници на насилието е липсата на увереност. Колкото по-несправящ се и неуверен е един човек, толкова по-тревожен е. Колкото по-тревожен е, толкова по-агресивен може да стане. Насилниците са комплексари и търсят слаби и беззащитни жертви - жени, деца, животни.
  • 13 Патология

    9 2 Отговор
    Прави впечатление, че в България масово се смеят на вицове, свързани с домашно насилие. Много е "забавно", а колкото повече виждаме нещо като шега, толкова повече го смятаме за допустимо. Не , това е недопустимо! И постъпката на Тити Папазов не е допустима, това трябва да се осъжда! Насилието не е семеен, а обществен проблем. Колкото повече не се намесваме, толкова по-голяма вероятността е то да стигне и до нас или до някого, когото обичаме - нашите дъщери или близки жени.
  • 14 Сандо

    5 8 Отговор
    Федерацията да си гледа баскетбола,а съдебната система да намира и наказва престъпниците.Защо всеки се вре там,където не му е работа,а не си върши работата,за която му се плаща?
  • 15 похотливеца

    7 1 Отговор
    И с чук по главата да го ударите пак ще си остане същия ненормалник!
  • 16 Стоян

    7 0 Отговор
    Този шизофреник ако ми падне със тъпа тесла ще го пострижа!!!Аман от ревлювци,мъжете изчезнаха!!
  • 17 Баскет

    3 0 Отговор
    Глушков го порицава, ама в същото време го наградил, да бъде водач и представител на националният отбор на България, на европейското за юноши 18 годишни в Португалия.