Last news in Fakti

10 Август, 2023 06:28 813 2

Николай Костов: Готови сме със състава си, имаме играчи, които да заместят контузените

  • николай костов-
  • футбол-
  • левски-
  • апоел беер шева

Очаквам интересен мач и добър резултат

Николай Костов: Готови сме със състава си, имаме играчи, които да заместят контузените - 1

Треньорът на Левски - Николай Костов, говори на официалната пресконференция преди гостуването на Апоел Беер Шева в първи мач от третия квалификационен кръг на Лига на конференциите. Специалистът заяви, че има играчи, които да заместят контузените Жереми Петрис и Кристиан Димитров.

"Не сме изнервени, малко сме изморени. Не съм видял изнервени играчи, просто сме изтощени малко. Неприятно е за нас, че отсъстват двама от основните играчи. Има играчи, които могат да ги заместят, вярвам в тях. Не се притеснявам особено", започна Костов.

"Готови сме със състава си, готови сме и със стратегията си за утре. Ще уважим Апоел, но е сигурно, че няма как да ги подценим. Няма как и да ги надценим, защото Левски е много силен отбор. Очаквам интересен мач и добър резултат от този мач", продължи треньорът на Левски.

"За Апоел знаем изключително много, интересен е отборът им. Играят с много трансформации, които трудно се проследяват. Готови сме, анализирали сме ги. Нямаме подробна информация за скандала в Апоел, няма как да говоря", сподели още Костов.

"Играчът, който няма да играе на Апоел (б.а. Рамзи Сафури) е най-добрият им играч. Приятно ми е, че няма да играе. Очаквам равностойна игра. Вярвам в моите футболисти и очаквам положителен резултат от този мач. Много ми харесва отборът на Апоел, но ми харесва повече нашият отбор, защото в последно време правим добри игри. Концентриран съм повече върху нашия отбор".

"Тук сме, за да играем с Апоел. Не можем да отговаряме за бъдещето. Не искам да правя сравнения с отбора на Апоел. Това е изключително добър отбор. Най-много сме впечатлява играта им в атака. Имат отляво и отдясно крила, които се справят добре един на един. Успешни са пред стандартните положения пред чуждата врата", каза Костов.

"Публиката ще ни липсва много", завърши наставникът.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор
    Истински Бг Футбол Нямаме Вече
  • 2 Някой

    2 2 Отговор
    Хайде, хаирлия да е.
    Довечера българския отбор губи с 3 гола разлика и обезсмисля реванша. И най-накрая спокойствие по медиите - нама да ни занимават с проблемите на несъществуващ в България вид спорт.