Last news in Fakti

10 Август, 2023 11:30 818 2

ЦСКА с интерес към алжирски национал

  • хусин бенаяда-
  • футбол-
  • цска-
  • селекция-
  • алжир-
  • национал

„Червените“ търсят подсилване на колебливата си от началото на сезона отбрана

ЦСКА с интерес към алжирски национал - 1

ЦСКА има интерес към алжирския национал Хусин Бенаяда, твърди rivalite.dz. 31-годишният футболист играе на два поста - централен защитник и десен бек.

„Червените“ търсят подсилване на колебливата си от началото на сезона отбрана.

Бенаяда в момента е част на мароканския гранд Уидад Казабланка, като през този сезон все още няма игрови минути. Универсалният бранител има договор с Уидад за още две години, а според Transfermarkt цената му е 750 000 евро.

Бенаяда има 20 мача за националния отбор на Алжир, с който през 2021 г. печели Арабската купа.

През кариерата си е играл в родината си за Оран, Алжер и Контстантен, а в чужбина освен за Уидад Казабланка е носил екипа на тунизийския Етоал Саел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    1 0 Отговор
    Глупостите на Ганчеви в угода на Стоилас и далаверата! Поредният анонимник от неизвестни дивизии, а може и от плажове за мериндЖеиски врътки! Няма да има нормален фен на футбола на Армията! Хората не искат да гледат плажни "герои", дошли на Кекс туризъм в Студентски град, а да върнете в отбора българските момчета - Александров, Бучков, Бауренски, Митков, Смоленски, Жабов и т.н.! Много важно, че нямало да станат шампиони нам си коя година поред и да се излагат и догодина в Европа! Ние сме в България и искам да гледам български футболисти на терена, а не 11 неадекватни и анонимни "армейци" от цял свят, които дори няма как да научат смисъла на тая дума!
  • 2 ГуГу

    2 2 Отговор
    ЦСКА 1948 или ЦСКА--София?