Last news in Fakti

13 Август, 2023 19:25 1 494 0

Хари Кейн: Няма място за паника

  • хари кейн-
  • байерн мюнхен-
  • тренировка-
  • тухел

В кариерата ми винаги съм искал да се развивам и да видя колко далеч мога да стигна, обяви англичанинът

Хари Кейн: Няма място за паника - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на националния отбор на Англия по футбол Хари Кейн заяви, че „няма място за паника“, след като дебютира за новия си клуб Байерн Мюнхен с поражение от РБ Лайпциг с 0:3 в мача за Суперкупата на Германия, предава БТА.

„Исках да дойда и да спечелим срещата. Целият отбор искаше да спечелим, но не се получи. Няма време за паника, сезонът е много дълъг“, коментира Кейн при официалното си представяне като футболист на германския шампион.

Нападателят се превърна в най-скъпото ново попълнение в Бундеслигата само няколко часа преди двубоя с РБ Лайпциг, но не можа да помогне на Байерн и да спечели първа титла в кариерата си, влизайки като резерва през второто полувреме.

Въпреки загубата, Хари Кейн увери, че е много щастлив от осъществяването на трансфера след месеци на преговори, както и от начина, по който е бил приет в Мюнхен.

„Беше страхотно да видя отношението на феновете. През целия мач ги чувах да пеят. За съжаление получихме дузпа скоро след като влязох. В кариерата ми винаги съм искал да се развивам и да видя колко далеч мога да стигна. Исках да играя в чужбина, в Шампионската лига и да се боря за титли всяка година. Пристигането в Байерн ми дава такава възможност. Нямам търпение за предизвикателството“, каза още футболистът.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА