Last news in Fakti

14 Август, 2023 17:30 11 171 5

Стана ясна причината за връщането на Мбапе в ПСЖ

  • килиан мбапе-
  • псж-
  • футбол

Парижани вече обявиха завръщането на нападателя в отбора след "много конструктивни и позитивни преговори"

Стана ясна причината за връщането на Мбапе в ПСЖ - 1

Килиан Мбапе се е съгласил да се откаже от бонуса си за лоялност, за да не поднови договора си с ПСЖ. Според The ​​Athletic французинът проучва вариант, при който да остане в клуба без удължаване на договора, но да се откаже от бонуса за лоялност, който би трябвало да получава като играч на ПСЖ след 31 юли тази година. По-рано беше съобщено, че първата част от бонуса за лоялност на играча е 40 милиона евро.

Парижани вече обявиха завръщането на нападателя в отбора след "много конструктивни и позитивни преговори". През лятото Мбапе беше отстранен от отбора поради нежелание да продължи договора.

Настоящият договор на Мбапе е до лятото на 2024 г., а ПСЖ иска да удължи сделката до 2025 г. с гарантиран трансфер на нападателя в Реал Мадрид в края на сезон 2023/24.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И за каквото и да става дума

    17 2 Отговор
    накрая всичко опира до пари! Стара еврейска поговорка!

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 КВО МА ИНТЕРЕСУВА ТОЯ

    0 0 Отговор
    МАМУН ?
  • 5 Ганьо

    0 0 Отговор
    Като не те интересува не го чети.. 💰💰 💰