Last news in Fakti

15 Август, 2023 17:30 2 777 9

Пребиха човек в топ ресторант в Маями заради Меси и Бекъм (ВИДЕО 18+)

  • лионел меси-
  • дейвид бекъм-
  • футбол-
  • интер маями-
  • ресторант

На кадри, разпространени от DailyMail, се вижда как Виктория извежда 12-годишната си щерка Харпър от кръчмата „Gekko“, собственост на пуерториканския рапър Bad Bunndy

Пребиха човек в топ ресторант в Маями заради Меси и Бекъм (ВИДЕО 18+) - 1

Топ ресторант в Маями се превърна в арена на люта разправа, завършила с кръв. Баща твърди, че е бил пребит от охраната на заведението. Причината – опитал да направи фамилна снимка за рождения ден на дъщеря си, докато Лионел Меси, Дейвид и Виктория Бекъм купонясвали на метри от тях.

На кадри, разпространени от DailyMail, се вижда как Виктория извежда 12-годишната си щерка Харпър от кръчмата „Gekko“, собственост на пуерториканския рапър Bad Bunndy.

Охранителите на ресторанта реагирали гневно на опит на гост да направи снимки в петък вечерта. Според гардовете мъжът опитал да снима Лионел Меси и съпругата му Антонела. Набеденият обаче отрече всичко това.

„Те скочиха срещу нас, изритаха ме и ме удариха в лицето, само защото зет ми се опитваше да снима жена си, а не Бекъм или Меси. Беше семейно събиране“, оправда се той.

Въпреки опита на мъжа да обясни какво се случва, охраната го напада, окървавява и насинява лицето му. На видео в мрежите може да се чуе жена, която крещи истерично „Той е семеен човек, празнува 21-ия рожден ден на дъщеря си“.

Във въпросната вечер Меси и Антонела вечерят заедно с други звезди като Серхио Бускетс, Жoрди Алба и семейство Бекъм. Минути преди възникването на сбиването Антонела позира за снимка със съпруга си и Виктория Бекъм.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    20 8 Отговор
    Звезди, Баце! Но, не и човеци! Елате у назе да празнувате и да се правите на ербапи у кръчмата! На десетата минута ще ви изтропат сандалете, барабар с тези на фустите ви, смешковци! Като не можете да носите славата, марш на пристанището да носите денкове!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 браво бе

    17 8 Отговор
    тези куха лейка меси да не ходи по кръчми нали е пример може да е най скъпият но това не го прави по умен и добър футболис в отбора на гаучосите има 10 по добри с качестваот тоя джуджак
  • 4 защо ми триете

    7 2 Отговор
    коментарите.или и вие станахте продажници,с билет за към Канада и Африка.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ти да видиш

    13 3 Отговор
    "Bad Bunny" ве каyни 😅😂 Къв Ал Бад Бънди ви гони 😂
    А тоа Меси откак отиде в Краваристан взе да игрсе в розаво чудно му се получава!
  • 7 След 20 години в Кравария

    10 3 Отговор
    Мога да кажа че пуерториканците са най големите цигани - ужасен манталитет може би по зле от афроамериканците , да се сложат на Меси и другите звезди но са постигнали обратния ефект …
  • 8 Кочо

    2 4 Отговор
    Той е семеен човек! Е кво ако беше ергенин?
  • 9 Радо

    2 3 Отговор
    Меси мисли само за ядене и пиене.