Last news in Fakti

17 Август, 2023 12:00 1 326 1

Ясно е бъдещето на две от звездите на Левски

  • левски-
  • уелтън-
  • джемили-
  • футбол-
  • стандард лиеж

Причината е, че ръководството на сините е поставило непосилни цени за двамата

Ясно е бъдещето на две от звездите на Левски - 1

Стандард Лиеж се отказа от привличането на набелязаните играчи на Левски Уелтън и Джемили. Причината е, че ръководството на сините е поставило непосилни цени за двамата. За бразилското крило, което се намира в много силна форма от началото на сезона, от „Герена“ държаха да получат 3 милиона евро, докато даваното от белгийците бе точно три пъти по-малко.

След това от Стандард се насочиха към Джемили. Испанецът с марокански корени успя да блесне, превърна се във важен играч и вече има 4 гола на сметката си в efbet Лига. В Левски обаче категорично са отказали да се разделят с него. Затова и Стандард привлече за фланга Иляс Зиани от Юнион Сен Жилоа. За него са били платени само 200 хиляди евро.

До затварянето на трансферния прозорец Левски все пак може да продаде свой играч.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    1 1 Отговор
    Според българските спортни "журналисти" Всички български отбори са СЪСТАВЕНИ САМО ОТ ЗВЕЗДИ чак до зоновите групи ! То и затова отборите ни "ЯРКО ГРЕЯТ" на международните терени , толкова силно, че журналята са ослепели и не виждат "звездите" !