Last news in Fakti

17 Август, 2023 21:00 2 840 0

ПСЖ си хареса трансферна цел на Ливърпул

  • ница-
  • кефрен тюрам-
  • псж-
  • футбол-
  • ливърпул

Една от причините за това е очакваното напускане на Марко Верати

ПСЖ си хареса трансферна цел на Ливърпул - 1

След като реши бъдещето на част от звездите си, Пари Сен Жермен продължава с работата по селекцията. Клубът е подновил интереса си към халфа на Ница Кефрен Тюрам. Една от причините за това е очакваното напускане на Марко Верати. Към италианския национал има интерес от Саудитска Арабия, за където замина Неймар.

ПСЖ имаше интерес и към полузащитника на Селта Габриел Вейга, но той се очаква да премине в Наполи. Луис Енрике обаче е голям фен на Тюрам. Френският национал е следен още от Ювентус, Ливърпул и Манчестър Юнайтед.

Парижани продължават да имат интерес и към таланта на Лион Раян Черки. Младежкият национал на Франция наскоро навърши 20 години. Той имаше договорка с ПСЖ през януари, но трансферът пропадна, тъй като Лион не искаше да го продава тогава. Черки има договор с клуба до 2025 г.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА