Last news in Fakti

18 Август, 2023 21:00 3 924 5

Александър Везенков на романтична ваканция с гаджето си

  • александър везенков-
  • никол елефтериаду-
  • нба-
  • почивка

Новото попълнение на тима от НБА Сакраменто Кингс заведе красавицата на гръцкия остров Закинтос

Александър Везенков на романтична ваканция с гаджето си - 1

Българската баскетболна звезда Александър Везенков се отдаде на романтична ваканция с приятелката си Никол Елефтериаду.

Новото попълнение на тима от НБА Сакраменто Кингс заведе красавицата на гръцкия остров Закинтос. 25-годишната ватерполистка публикува снимки в Инстаграм от райското кътче, от които става ясно, че двамата се носят на крилете на любовта. „Лято за запомняне“, озаглави публикацията си сексапилната брюнетка.

Двойката е наела стилна вила с басейн и уникална гледка към Йонийско море. Естествено, влюбените не пропуснаха да посетят едно от най-емблематичните места на острова - плажа Навагио, до който стигнаха с корабче. Пясъчната ивица е в Топ 10 на най-красивите в света. Саша и Никол също така се насладиха на романтичните залези, които се виждат от Закинтос.

Любопитното е, че това е втора почивка на гръцки острови за състезателката на Олимпиакос през това лято. В началото на юли Елефтериаду разпускаше на Крит, но тогава беше без Везенков, който по това време замина за САЩ, за да подпише договора си с „кралете“.

В първата седмица на август пък хубавицата бе у нас, за да отпразнува 28-ия рожден ден на любимия си в Ботевград. Както е известно, двамата официализираха връзката си в началото на годината, след като пуснаха снимки от сватбата на вече бившия съотборник на българина в Олимпиакос Костас Слукас. Дотогава 206-сантиметровият баскетболист не бе засичан с гадже. Феновете вече се чудят как ще продължи любовта им, тъй като скоро Везенков трябва да замине отново за Америка, докато Никол е сред най-добрите състезателки на Олимпиакос.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сталин

    5 2 Отговор
    Тоя пък отде я намерил тая грозна сиганка
  • 2 Фейк

    6 0 Отговор
    Абе Павка,нали вчера писа ,че бил със синятапичка с безкрайни крака бре?
    Оная.... забравих и името
  • 3 Хехехе

    7 1 Отговор
    Нашите нацоцани златотъркачки ще се поболеят, че някво гъркиня ще пилее НБА парите ;)
  • 4 Тройчо

    4 0 Отговор
    Когато правчанските комунисти станаха капиталисти.Мирише на руски бензин.
  • 5 зевзек

    0 2 Отговор
    не е българска звезда, граджанин на Гърция и Кипър е, престанете да ни взимате за мезе медиите