Last news in Fakti

21 Август, 2023 09:00 1 849 1

В Левски чакат развитие по входящите трансфери

  • николай костов-
  • футбол-
  • левски-
  • трансфери

Желанието на ръководството и спортно-техническия щаб е да подсили отбора на две позиции

В Левски чакат развитие по входящите трансфери - 1

През тази седмица от Левски очакват да имат развитие по евентуални входящи трансфери, съобщава "Тема спорт". Желанието на ръководството и спортно-техническия щаб е да подсили отбора на две позиции. "Сините" планират да привлекат десен бек и флангови нападател. И вече не само имат набелязани играчи, но и водят преговори с тях.

До момента на "Герена" пристигнаха двама футболисти през лятото - френският атакуващ халф Хасими Фадига, както и бразилският дефанзивен полузащитник Дарлан.

Привличането на още нови играчи стана възможно благодарение на трансфера на Ноа Сонко Сундберг в Лудогорец, раздялата по взаимно съгласие с Ивален Попов, както и с достигането до плейофа в Лигата на конференциите срещу Айнтрахт. Само от наградния фонд на "сините" се полагат за преминаването на 3 кръга и класирането на тази фаза 1 050 000 евро. В тази сума не влизат приходите от телевизионни права и продажба на билети.

Най-голямото желание на Николай Костов е да подсили нападението.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Смук

    0 2 Отговор
    Не забравяйте, че НАП чака вноски, колкото и да,спечели Левски, половината е за НАП, задължения, забавени плащания......