Last news in Fakti

21 Август, 2023 14:30 1 145 2

Конър Макгрегър: Не ми позволяват да се бия през декември

  • конър макгрегър-
  • спорт-
  • мма

Дадох всичко от себе си, но изглежда, че няма да се получи

Конър Макгрегър: Не ми позволяват да се бия през декември - 1

Бившият шампион в две категории на UFC Конър Макгрегър е на мнение, че завръщането му в клетката няма да се случи през 2023, но не по негова вина.

“Не ми позволяват да се бия през декември, дами и господа. Готов съм. Исках да се бия на 16-и декември. Дадох всичко от себе си, но изглежда, че няма да се получи. Мислех, че сме го потвърдили, но явно не е така”, заяви ирландецът в серия от гласови публикации в социалната мрежа X.

Макгрегър бе спряган за опонент на Майкъл Чандлър през декември. Двамата бяха главни треньори в 31-ия сезон на реалити формата The Ultimate Fighter. Конър все още не е в списъците на Американската антидопинговата агенция (USADA) със спортисти, които подлежат на тестове. За да се завърне в октагона, боецът от Дъблин трябва да бъде в споменатите списъци поне шест месеца и да даде поне две негативни допинг проби.

Единственият вариант да видим The Notorious отново в клетката през 2023-а е, ако той бъде допуснат като изключение без да стои шест месеца в списъците на USADA. През 2016-а Брок Леснър получи такова изключение за събитието UFC 200. Въпреки “помилването”, той се провали на последвал допинг тест и победата му над Марк Хънт бе преобърната в “несъстоял се” двубой.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кочо

    2 0 Отговор
    Хабиб Нурмагомедов се отказа от спорта и този пак стана много корназ!
  • 2 Реалист

    1 1 Отговор
    Конър се превръща в назобан и напукан на бело клоун. Прогнозата ми е че като/ако се завърне на октагона, ще го изшият още веднъж и ще приключи с мма кариерата си. Ще го гледаме да се бие с ютубъри като KSI и прочие .