Last news in Fakti

21 Август, 2023 12:00 1 503 1

Прелюбопитни подробности от срещата между Зингаревич и феновете на Ботев Пд

  • антон зингаревич-
  • ботев пловдив-
  • футбол-
  • фенове

От изтеклата информация ясно, че на срещата е присъствал и новият спортен директор Артур Платек, който заявил, че след 1 година ще могат да бъдат видяни резултати от работата му

Прелюбопитни подробности от срещата между Зингаревич и феновете на Ботев Пд - 1

От сайта „Пловдив Дерби“ изкараха някои акценти от провелата се среща между Антон Зингаревич и голяма част от представителите на организираните фенове на Ботев Пловдив.

От изтеклата информация ясно, че на срещата е присъствал и новият спортен директор Артур Платек, който заявил, че след 1 година ще могат да бъдат видяни резултати от работата му.

Зингаревич категорично е казал, че Платек няма да започва работа на мястото на старши треньора Станислав Генчев, но е намекнал, че наставникът може да бъде сменен.

На няколко пъти по време на срещата Зингаревич е заявил, че форматът не бил подходящ, защото може да се вадят чувствителни информации от кухнята. Той обаче е бил контриран от феновете, че те са го поканили на съвсем друг формат среща, но руснакът е решил да я организира в по-широк кръг, което пък нормално да доведе до изтичане на информация.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПРИПОЗНАТ

    3 0 Отговор
    Да го Духатее Жьлтурии.Там вьв Б група ви е мястото.