Last news in Fakti

24 Август, 2023 12:30 1 697 1

Антон Зингаревич е дал над 10 милиона лева заем на Ботев Пд

  • ботев пловдив-
  • антон зингаревич-
  • футбол

Това стана ясно след срещата, която феновете проведоха на централната трибуна на „Колежа“ във вторник

Антон Зингаревич е дал над 10 милиона лева заем на Ботев Пд - 1

Собственикът на Ботев Пловдив Антон Зингаревич е инвестирал голяма част от парите под формата на заем. По този начин клубът е задлъжнял към него с над 10 милиона лева. Това стана ясно след срещата, която феновете проведоха на централната трибуна на „Колежа“ във вторник, написа plovdivnews.

На нея бултрасите дадоха на Зингаревич две седмици срок до края на трансферния прозорец да направи селекция и да вдигне отбора.

Преди дни строителят на стадион „Христо Ботев“ Илиян Филипов призова руския бизнесмен да изчисти задълженията на клуба и да даде акциите за 1 лев, за колкото ги е взел. Той обвини боса в 16 лъжи, а престрелките в медиите между двамата се засилиха в последните дни.

Една от най-старите фенски групи на Ботев Пловдив – Бригада Тракия, използва официалната си страница във фейсбук, за да изрази своята позиция за случващото се в клуба. „Не можем да останем безучастни от случващото се в любимия ни клуб. Категорично заявяваме, че институцията Ботев Пловдив не заслужава мястото във временното класиране, и настояваме „радикалните“ промени да продължат, като същите да бъдат изразени и с резултати в най-кратък срок! Институцията Ботев Пловдив не трябва да бъде заобиколена от интриги от най-ниско ниво, поругаващи честта на поколения ботевисти, прославили клуба ни! Заявяваме, че ще се борим до последен дъх клубът ни да не бъде въвличан в реципрочните интереси на уредени мачове, финансово облагодетелстване и разглеждане на жълто-черното общество като електорат! Апелираме простащината, интригантите и задкулисните интереси в съчетание с политиката да стоят вън от нашият дом!“, написаха от организацията.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МАЙНА

    3 0 Отговор
    И ся ко ...