Last news in Fakti

24 Август, 2023 23:10 2 682 5

Труден жребий за Григор Димитров в Ню Йорк

  • тенис

Потенциални големи мачове за Григор

Труден жребий за Григор Димитров в Ню Йорк - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Григор Димитров започва с Алекс Молчан (Словакия) в 1-ия кръг на Откритото първенство на САЩ, последният за годината турнир от "Големия шлем". Димитров, който е поставен под номер 19, е в горната част на схемата, която логично се води от номер 1 в ранглистата на АТР Карлос Алкарас (Испания).

При победа на старта, Димитров може да срещне Анди Мъри (Великобритания) още във втория кръг. Александър Зверев (Германия) е потенциален съперник за Димитров в третия кръг, а Яник Синер (Италия) – в четвъртия.

Възможен е мач Григор Димитров - Карлос Алкарас в 1/4-финалите.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ренегата

    9 4 Отговор
    Каун@ с кого ще играе на финала не разбрах
  • 5 Бостанджи

    7 3 Отговор
    Ами то за Каунья все трудни жребии...не само на корта,не само с ,,гаджетата" му ами даже и мотиката да му дам от родното Асково на бостанья и нея ще настъпи по неправилния начин...
    Кажи му каунь и те това е...