Last news in Fakti

25 Август, 2023 12:30 2 573 10

Вратарят на Айнтрахт: Ако трябва да бъдем честни, Левски беше по-добър

  • кевин трап-
  • футбол-
  • левски-
  • айнтрахт франкфурт

Трябва да търсим вината основно при нас, защото направихме много малко през второто полувреме, особено в атака

Вратарят на Айнтрахт: Ако трябва да бъдем честни, Левски беше по-добър - 1


Вратарят на Айнтрахт (Франкфурт) и националния отбор на Германия Кевин Трап направи кратко изявление след равенството 1:1 с Левски в първи мач от плейофите на Лигата на конференциите. Мачът се игра на Националния стадион „Васил Левски“.

„Ако трябва да бъдем честни, Левски беше по-добър и направи повече на терена. Трябва да търсим вината основно при нас, защото направихме много малко през второто полувреме, особено в атака“, коментира Трап пред телевизия RTL+.

„Започнахме мача страхотно в тази гореща обстановка, след като поведохме рано. През първата част създавахме по-лесно ситуации и имахме шансовете си. Не знам защо не си реализирахме положенията“, допълни 33-годишният вратар.

Трап изрази мнение, че изравнителното попадение на Асими Фадига в добавеното време на мача е било страхотно, но и случайно: „Едва ли ще вкара отново такъв гол.“

Спортният директор на клуба от Франкфурт Тимо Хардунг бе категоричен, че Айнтрахт трябва да играе по-сериозно в реванша след седмица. Той обаче смята, че в реванша качеството на германския тим ще надделее.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 След

    8 1 Отговор
    седмица ще видим развитието.
  • 2 Обективен

    21 5 Отговор
    То е ясно и на децата.Само единия играч от Айнтрахт е оценен над сто милиона евро,колкото всички играчи в Българското първенство и ако можеше някой да ги елиминира,то КОЙ е луд да купува такива???Достойна игра на всички в Левски и достойна подкрепа от всички 35 хиляди Българи на трибуните!!

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ЦСКА 1948

    19 2 Отговор

    До коментар #2 от "Обективен":

    Достойно представяне на “сините”, заслужават поздравления! Публиката-също! Колко ли са по-добри Айнтрахт, че с 2 паса създават голово положение? Мисля, че от Левски трябва да си повярват повече.

    Коментиран от #5

  • 5 Левскар

    10 1 Отговор

    До коментар #4 от "ЦСКА 1948":

    Баба ми казваше - Като ти е голяма кошницата винаги е празна...Да се надяваме на Реванша да напълнят малката и скромна кошница на Очакванията ни....
  • 6 Няма такива шизофреници

    2 4 Отговор
    😂🤣😂😂🤣😂🤣🤣😂🤣😂🤣🤣😂😂🤣🤣😂ЛЕ ЛЕ ЛЕ ЛЕ ВЪВ КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ

    Коментиран от #10

  • 7 Бизонче

    8 2 Отговор
    На половина работата е свършена. Сега остава по- трудната половина от работата.
  • 8 Сандо

    6 1 Отговор
    Кевин Трап е напълно прав,но пък как седеше невярващо на терена след гола е незабравима гледка.Въпреки,че реакцията му беше майсторска.
  • 9 Кристина Распопова

    7 1 Отговор
    Павка, разбрахме какво мисли Кевин Трап по въпроса. Дай сега една статия какво мисли годеницата му за мача - оная засуканата бразилска моделка Изабел Гулар, дето все за нея пишете. Мани го тоя немец!
  • 10 И кои

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "Няма такива шизофреници":

    са шизофрениците....?