Last news in Fakti

29 Август, 2023 17:23 1 260 0

Върджил ван Дайк заплашен от сериозно наказание

  • червен картон-
  • нюкасъл-
  • върджил ван дайк-
  • ливърпул

Според правилата на ФА това означава, че той ще пропусне един мач, но има вероятност наказанието му да бъде увеличено след словестните престрелки, които играчът имаше с главния съдия Джон Брукс, както и с четвъртия рефер на двубоя Крейг Поусън

Върджил ван Дайк заплашен от сериозно наказание - 1

Капитанът на Ливърпул - Върджил ван Дайк, е заплашен от по-сериозно наказание. Нидерландецът бе изгонен с директен червен картон в мача с Нюкасъл (2:1). Според правилата на ФА това означава, че той ще пропусне един мач, но има вероятност наказанието му да бъде увеличено след словестните престрелки, които играчът имаше с главния съдия Джон Брукс, както и с четвъртия рефер на двубоя Крейг Поусън.

„Ван Дайк изрази несъгласието си, впускайки се във вербални нападки към четвъртия съдия Крейг Поусън, като определено прекали“, заяви бившият съдия в Англия Майк Дийн.

Според разпоредбите на ФА, наказанието на играч може да бъде увеличено, ако той покаже „непристойно поведение“, като за такова може да се приеме и използването на обиден език.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА