Last news in Fakti

1 Септември, 2023 13:00 774 2

От ЦСКА преговаряли с Попето преди трансфера му в Ботев Пд

  • ивелин попов-
  • ботев пловдив-
  • футбол-
  • левски-
  • цска

Неведнъж през годините Попето се е изказвал ласкаво за бившия си работодател в Литекс и настоящ собственик на ЦСКА Гриша Ганчев, като двете страни се намират в много добри отношения

От ЦСКА преговаряли с Попето преди трансфера му в Ботев Пд - 1

Ръководните фактори в ЦСКА са влезли в контакт с Ивелин Попов. Това се е случило, след като трикратният футболист на годината в България разтрогна договора си с Левски, недоволен от статута си на "Герена", твърди "Тема Спорт".

Неведнъж през годините Попето се е изказвал ласкаво за бившия си работодател в Литекс и настоящ собственик на ЦСКА Гриша Ганчев, като двете страни се намират в много добри отношения. В крайна сметка обаче техните разговори преди няколко седмици не са завършили успешно, а плеймейкърът прие предложението на Ботев (Пловдив).

Там той има обещание да бъде водеща фигура, като това се потвърди и с получаването на капитанската лента още във втория му двубой с "жълто-черната" фланелка. Стартът на Попов при "канарчетата" засега е доста добър - два гола и асистенция в първите му два мача.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чики-Рики

    7 0 Отговор
    Тоя пък е един играч,та свят да ти се завие?
  • 2 Алигатор

    2 0 Отговор
    Попето е типичен представител на ромската общност .