Last news in Fakti

2 Септември, 2023 11:30 1 245 1

Престижно: Нашенци подписаха с най-голяма професионална организация по К1

  • александър петров-
  • теодор христов-
  • спорт-
  • к1-
  • делян славков-
  • кикбокс

Теодор Христов се бие в категория 77кг, а Александър Петров в категория 85 кг., като двамата са с много опит, мачове и титли в професионалния кикбокс

Престижно: Нашенци подписаха с най-голяма професионална организация по К1 - 1

Двама варненци ще участват в 89-та по ред Гала вечер от Световноизвестната и най-голяма професионална организация по К1 в света GLORY. Glory 89 ще се проведе в Бургас на 07.10.2023. Това са Александър Петров и Теодор Христов, съответно на 32 и 22 години, родени, живеещи и трениращи във Варна. Двамата вече подписаха за серия от участия с професионалната верига за кикбокс GLORY, която е и най-известната организация в света. Треньор на двамата състезатели е Делян Славов.

Теодор Христов се бие в категория 77кг, а Александър Петров в категория 85 кг. Двамата са с много опит, мачове и титли в професионалния кикбокс.

Събитието е нещо, което в автомобилния свят може да бъде сравнено с това България да приеме състезание за Гран При от сезона на Формула 1, а в света на футбола - да имаме директно място в групите на шампионска лига или българският шампион от баскетболната лига да се допусне за участие в NBA.

Престижно: Нашенци подписаха с най-голяма професионална организация по К1

През 90-те години беше по-известна с името К1, а основно събитията се провеждаха в Япония и бяха само в тежка категория. Питър Артс, Анду Хуг, Семи Шилт, Гьокхан Саки, Ернесто Хуст, Бадр Хари са само малка част от славната история на тази организация.

Трябва да се отбележи, че имаме български представител, който се бие в тази верига от няколко години и се казва Стоян Копривленски от Бургас. Сега вече ще имаме по-масирано присъствие в тази водеща верига в бойния свят, а нашите най-добри бойци са парафирали с подпис. Това може да се сравни с подписването на Стоичков с Барселона.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 До автора

    4 0 Отговор
    През 2002 г. бе основана и организацията K-1 WORLD MAX за бойци средна категория (-70kg) - Алберт Краус (първият шампион), Анди Соуер , Майк Замбидис , Джорджо Петросян ,Масато,Буакхао По Прамук …Не може да бъдат пренебрегнати !
    И отново от 2008 г. се даде възможност и за бойци лека категория (-63kg) …