Last news in Fakti

3 Септември, 2023 11:30 2 262 4

Айнтрахт Франкфурт набеляза трима от Левски

  • левски-
  • футбол-
  • айнтрахт франкфурт-
  • пламен андреев-
  • хосе кордоба-
  • уелтън

В германския клуб са останали доволни от представянето на вратаря Пламен Андреев, централния защитник Хосе Кордоба и бразилското крило Уелтън

Айнтрахт Франкфурт набеляза трима от Левски - 1

Айнтрахт Франкфурт започва акция по мониторинг на трима титуляри на Левски. В германския клуб са останали доволни от представянето на вратаря Пламен Андреев, централния защитник Хосе Кордоба и бразилското крило Уелтън.

Най-силно впечатление на „орлите“ е направил 18-годишният страж и ако през есента той продължи със силните си изяви, много вероятно ще се стигне до оферта към Левски. Въпреки че Айнтрахт през това лято плати 1,5 милиона евро на Фламенго за бразилския вратар Кауа Сантос, Андреев е считан за отлична алтернатива на германския национал Кевин Трап.

Левски и Айнтрахт (Франкфурт) вече сключиха споразумение, с което на треньори от школата на „сините“ ще се предостави възможност за обучение в германския клуб. Именно заради тези близки отношения, „орлите“ се надяват да имат приоритет пред други желаещи да привлекат Пламен Андреев.

Хосе Кордоба е привлякъл внимание с отличната си работа по опазването на Рандал Коло Муани в първия мач между Левски и Айнтрахт. Тогава френският национал, продаден в петък на ПСЖ, вкара гола за тима от Франкфурт, но като цяло не получи много други шансове под опеката на панамския бранител на „сините“.

Уелтън и в двата мача беше огромна заплаха за защитата на Айнтрахт по лявото крило. Преди реванша треньорът на германския тим Дино Топмьолер отчете силната игра на Левски по фланговете, като думите му предимно акцентираха върху представянето на Уелтън. Сега се очаква изявите на бразилеца, Пламен Андреев и Хосе Кордоба регулярно да бъдат наблюдавани от скаути на клуба от Франкфурт.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Новичок

    3 1 Отговор
    Не са го продали Коло Муани на ПСЖ ,нещо лъжете май...
  • 2 Сандо

    2 2 Отговор
    Дано да потръгнат нещата - стига български футболисти са ги подарявали на някакви отбори от нашата черга или на отбори в които търкат пейката.
  • 3 Говедо

    6 4 Отговор
    В Германия едва ли четът парцалмач,за да разберат,че имат интерес към тези играчи.
  • 4 Защо

    1 3 Отговор
    Всеки може да отиде там.Въпроса е какво ще научи като не знае немски,пипето му е като на футболист и трост като фасул.Те много ходиха ама каква е ползата.Трябват умни хора каквито в тези среди трудно оцеляват.