Last news in Fakti

6 Септември, 2023 16:30 1 314 5

ЦСКА: Нека бъдем обединени, силни и независими!

  • цска-
  • футбол-
  • съединение на българия

Съединението прави силата, а силата ражда независимостта

ЦСКА: Нека бъдем обединени, силни и независими! - 1

От ЦСКА излязоха с публикация относно годишнината от Съединението на България. На днешната дата се навършват 138 години от Съединението на Княжество България с Източна Румелия. Това е една от най-паметните дати в българската история.

"Съединението прави силата, а силата ражда независимостта.” Нека бъдем обединени, силни и независими! Честит празник, българи!", написа официалният сайт на ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жица

    5 1 Отговор
    Като говорим за българи, пускайте повече такива в състава
  • 2 Анонимен

    0 2 Отговор
    Българи и кво като ги има. Хората следва да се гледат по посръпките им, вече са малцинство и ще разчитат на етносите, правят го. Почина дете единствено и ги обслужва младо турче, възрастната жена пък я обслужва в др град ромеите. Не горе, а важни са комшиите, а те не са християни и какво от това. Нима на запад всичко е немци, австрийци, всички се омешихме и следва според мен, взаимно уважение. Не те ще дойдат при българина, а българина ще отиде при тях, защото дойде тяхното време, пазарната икономика, не думи, а дела. Трябва да си много умен и да завършиш висше, ако си посредствен ученик, не напъвайте децата на сила да учат, след което няма да им пислужи при тая жестока конкуренция, а занаят следва. Това е лично мое виждане. Излилно губене на години, време за висше, никому ненужно. Или учи мама, да станеш шофьор или продавач на вестници и да подрецдаш рафтовете на всички партии хихохо
  • 3 Хитрото

    5 2 Отговор
    Чудим де кой възрастен човек да набием и кой паметник още да съборим, но не сме измислили като " говедата " .
  • 4 БЪЛГАРИН🇧🇬

    3 2 Отговор
    Общи приказки, без никаква стойност.
    Не съм чул да има обединение между хищника и жертвата!!!! А Вие?
  • 5 Гу Гу

    1 1 Отговор
    се моли на Цеката да го съедини, че съвсем закъса с тия бежанци