Last news in Fakti

8 Септември, 2023 11:40 2 408 2

Посрещнаха с насмешка пояса за Фюри - Нгану

  • франсис нгану-
  • тайсън фюри-
  • пояс-
  • бос-
  • спорт

Преди двубоя WBC обяви, че ще има специален колан за грабване, наречен "Коланът на шампиона на Рияд"

Посрещнаха с насмешка пояса за Фюри - Нгану - 1

Феновете на бокса опустошиха WBC, след като беше обявено, че ще бъде даден специален колан на победителя от битката Тайсън Фюри срещу Франсис Нгану. Фюри и неговият екип обявиха, че ще се бият с Нгану по-рано през лятото, въпреки че коланът на Фюри в тежка категория на WBC няма да бъде заложен в бокса.

Съобщението за двубоя беше посрещнато с насмешка, до голяма степен поради факта, че опонентът на Циганския цар никога преди в живота си не се е боксирал професионално. Предстоящият сблъсък, планиран за 28 октомври, ще бъде под организацията на Световния боксов съвет (WBC) в Рияд, Саудитска Арабия.

Преди двубоя WBC обяви, че ще има специален колан за грабване, наречен "Коланът на шампиона на Рияд". Но феновете не са толкова убедени и отхвърлиха идеята.

Един фен каза в X, известен преди като Twitter, написа "WBC = Ние връщаме пари." Друг написа: "WBC се превръщат в WWE с количеството колани, които искат да въведат."

Трети каза: "WBC е шега. Не съм изненадан“. А още един добави: "Колан на Мики Маус!"

Това не е първият път, когато WBC разкрива нов пояс в Саудитска Арабия - и дори не е първият Фюри, който се бие за него. Томи Фюри се изправи срещу Джейк Пол през февруари по-рано тази година, където го победи с единодушно съдийско решение. В резултат на това по-малкият брат на Тайсън беше награден с шампионския пояс на Дирия. Това решение беше осъдено и от феновете на бокса.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Защо не

    2 0 Отговор
    Колана на Алчните ,Цирка, И яките кинти ????
  • 2 Васик Атанасова

    1 0 Отговор
    ДИОНТЕЙСКИЯ КОЛАН !!!!!!!!!!