Last news in Fakti

9 Септември, 2023 08:30 2 505 4

Неймар надмина Пеле и запуши устите на всичките си критици

  • неймар-
  • бразилия-
  • пеле-
  • национален отбор-
  • голмайстор

Преди срещата Неймар и Пеле имаха по равен брой голове с националната фланелка на Бразилия - по 76, като настоящият футболист на арабския Ал-Хилал вече има 78 попадения за “селесао”

Неймар надмина Пеле и запуши устите на всичките си критици - 1

Неймар запуши устите на всичките си критици, като тази нощ надмина идолът на поколения фенове на света по целия свят - Пеле. Бившият нападател на Пари Сен Жермен и Барселона вкара два гола в дебютната квалификация на родината си за Мондиал 2026 срещу Боливия с 5:1.

Преди срещата Неймар и Пеле имаха по равен брой голове с националната фланелка на Бразилия - по 76, като настоящият футболист на арабския Ал-Хилал вече има 78 попадения за “селесао”.

Със сигурност бразилската звезда в момента не е в най-добрата си форма, но демонстрира, че все още има какво да даде на националния си отбор. Той показа, че може да се появи на правилното място и в правилното време, което със сигурност ще бъде от първа необходимост за неговите съотборници на световните футболни финали след три години в САЩ, Канада и Мексико.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пръц

    5 1 Отговор
    Цигането е маркетингов продукт нямащ нищо общо с краля на футбола Пеле.
  • 2 12343211

    3 0 Отговор
    Пеле е личност.
    Неймар е реклама.
    Иначе евала.
  • 3 Анонимен

    0 0 Отговор
    головете на Немайр и Пеле бяха по 77 , не 76.И сега Неймар има 78 гола не 79.Тънката подробност обаче е , че Пеле ги има във 92 мача тия голове докато Немайр във 125
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.