Last news in Fakti

9 Септември, 2023 14:00 870 1

ЦСКА 1948 привлече 12-и нов за лятото

  • цска 1948-
  • аерон зинга-
  • трансфер-
  • футбол-
  • селекция

През сезон 2021/22 е използван и в дублиращия отбор на клуба, като за 11 срещи се разписва девет пъти

ЦСКА 1948 привлече 12-и нов за лятото - 1

ЦСКА 1948 подписа с френския нападател Аерон Зинга, обявиха от клуба на официалния си профил във „Фейсбук“. 23-годишният футболист за последно е играл за втородивизионния френски Валансиен, където за 27 мача във всички турнири има три гола.

През сезон 2021/22 е използван и в дублиращия отбор на клуба, като за 11 срещи се разписва девет пъти. Зинга играе предимно по дясното крило, но може да бъде ползван като централен нападател и по левия фланг.

Нападателят има френски паспорт и такъв на ДР Конго. Той е 12-ото ново попълнение на ЦСКА 1948 за това лято. Другите са Рууни Ева, Ерденис Гурища, Видар Йорн Кяртансон, Талис, Неделко Пишчевич, Пиер-Даниел Нгинда, Емил Виячки, Мики Орачев, Том Рапнуи, Антони Вутов и Никола Илиев.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 повелител на парите

    3 0 Отговор
    Африканска и южноамериканка колония по подобие на ЦСКА - СФ ли ще се прави? Миналата година чужденците в отбора бяха два пъти по-малко! За какво са ЦСКА 1948 II или III? Или толкова му е т.е. беше футболния патриотизъм на Найденов? Аз искам да гледам българи в състава, а пък ако ще да сме в долната половина на таблицата!