Last news in Fakti

10 Септември, 2023 13:30 5 260 9

Франсис Нгану: Два месеца живях на паркинг във Франция

  • франсис нгану-
  • тайсън фюри-
  • бокс-
  • мма-
  • спорт

В тази битка Фюри ще заложи репутацията си, а победата на Нгану просто ще преобърне света с главата надолу

Франсис Нгану: Два месеца живях на паркинг във Франция - 1


На 28 октомври Франсис Нгану ще се бие с Тайсън Фюри в Саудитска Арабия по правилата на бокса. Камерунецът, който беше бездомен само преди няколко години, най-накрая ще сбъдне детската си мечта да се бие в бокса. В тази битка Фюри ще заложи репутацията си, а победата на Нгану просто ще преобърне света с главата надолу.

Франсис е в САЩ, където активно се подготвя, а самият Майк Тайсън му помага. Преди няколко години Нгану се сприятели с легендата, който сега доброволно му помага. Наскоро Франсис реши да си припомни времето, в което беше бездомен във Франция.

"Ако отидете в Европа, ще бъдете изненадани. В много страни няма капитализъм, както в Америка, а социализъм. Намерих добро място на един паркинг. Живях там няколко месеца. Бях толкова щастлив, че намерих страна, в която имам възможност да се реализирам. Има цяла система за бездомните хора“.

„Знаех обществено място, където можеш да си вземеш душ. Знаех обществено място, където ти предоставят шкафчета, за да можеш да оставиш нещата си“.

“Това, разбира се, не може да се сравни с вашия дом, но в такава ситуация е най-доброто, което съществува. Ставаш сутринта, отиваш да си измиеш лицето, зъбите и тръгваш. Нямаше нужда да крада нищо, така или иначе всички го даваха.

„Във Франция не е толкова лошо за бездомник. Знаете къде да отидете за закуска, къде да отидете за обяд", сподели Нгану.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 въпросче

    5 2 Отговор
    И какво да направим по този щекотлив въпрос? Всеки живее там,където може.
  • 2 Българин

    11 2 Отговор
    Сега вече се е качил на дърво.
  • 3 шегичка

    26 4 Отговор
    То и плевела казва, че е спал в старата си Лада по паркингите в Германия па после стана Президент магарето на баце.

    Коментиран от #7

  • 4 Гост

    17 5 Отговор
    Да си стоял в Африка.Адреса му в Камерун е трета палма,четвърти клон.
  • 5 Така, така, то

    27 2 Отговор
    Затова Франция си отива… Както и почти цяла Европа! Не социализъм, а направо комунизъм - не работиш, а будалите бачкат и те хранят! Да, ама будалите вече се усетиха и от тук нататък ще става страшно!
  • 6 Ученика

    6 1 Отговор
    Нгану 1,93 висок, Циганския Крал над два метра - Майк Тайсън нисък, беше обучен от Къс ДАмато в стил който подхожда на сравнително нисък боксьор но много подвижен. Какво точно ще преподаде Тайсън на Нгану? Единатвения шанс на Нгану е в първия рунд - мощна помитаща атака с размени на удари, в които да ина късмет. Оттам нататък Циганския Крал ще доминира с комбинации ляв, ляв десен - ъперкъти отблизо...
  • 7 Тоа па

    3 4 Отговор

    До коментар #3 от "шегичка":

    Не бе ! Каза,че е спал по пейките и се е завивал с вестник Работническо дело,където баща му комуниста му сложил в дисагите.
  • 8 Евала

    4 0 Отговор
    Откровен е за трудния си живот,наистина е достоен за уважение,но това няма да му спести унижението да бъде нокаутиран от най добрият натурален боксьор,ако и да е мн.далеч от формата си когато размаза Кличко.
  • 9 хммм

    4 0 Отговор
    Ако имаше сериозна боксова комисия такъв мач нямаше да има!