Last news in Fakti

12 Септември, 2023 08:30 3 331 1

Бивша националка по художествена гимнастика лети от щастие, направи интимни признания

  • радина филипова-
  • гимнастика-
  • спорт-
  • бременна

От публикацията й стана ясно също, че бъдещата майка се е омъжила преди броени дни

Бивша националка по художествена гимнастика лети от щастие, направи интимни признания  - 1

Бившата националка по художествена гимнастика Радина Филипова е в трепетно очакване на първото си дете. Красавицата обяви радостната новина в социалните мрежи. От публикацията ѝ стана ясно също, че бъдещата майка се е омъжила преди броени дни.

Кадри с бременно коремче и красиви моменти от сватбения ден зарадваха последвателите ѝ.

Публикацията на Филипова, която от години се изявява и като модел:

"Ще си имаме бебе!

Усетих, че е време да споделя с вас това дългоочаквано събитие в дома ни. Днес ще ви разкажа малко и как протича моята бременност, а тепърва ще обсъждаме и всичко, което ви вълнува.

След голямата еуфория, първите 3 месеца прекарах главно в леглото, изчетох цялата поредица на Хари Потър. Велико! Поради честото гадене не можех да готвя, нито да се храня нормално. Най-елементарните ежедневни задачи ми бяха непосилни. Със седмици не отворих Инстаграм и беше съвсем неясно как ще продължа в тази посока.

Изненадващо за мен този период отмина. Енергията се завърна донякъде, апетитът също, а с тях и желанието ми да бъда отново продуктивна. Попътувахме, започнах да чета много на тема тренировки и хранене по време на бременност, направих и план за действие как да продължа да бъда полезна за вас, за себе си и за малкото човече, растящо в мен.

Сега се намирам някъде след средата на това приключение. Нито розово, нито черно, по-скоро цветно и със сигурност емоционално и несравнимо.

Преди броени дни се омъжих. За мъжа мога да пиша безкрай. ???? Благодарна съм всеки ден.

Ще се радвам да споделите интересни моменти от вашата бременност. Преминахте ли през нещо необичайно и как ви се отрази тя?

P.a. Коктейлът от снимката е безалкохолен".


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт

    5 3 Отговор
    Чела си сектантска литература. И се хвалиш. Прост човек си, жено!