Last news in Fakti

12 Септември, 2023 14:30 2 158 0

Гарет Саутгейт "удари" голяма звезда, прати го да се оплаква на Гуардиола

  • фил фоудън-
  • англия-
  • манчестър сити-
  • гарет саутгейт

Защо Фил не се оплаква, когато е в Манчестър Сити?

Гарет Саутгейт "удари" голяма звезда, прати го да се оплаква на Гуардиола - 1


Селекционерът на националния отбор на Англия Гарет Саутгейт отговори на оплакванията на Фил Фоудън, че е използван на неподходяща позиция в мачовете на „трите лъва“. Футболистът на Манчестър Сити счита, че е по-полезен, когато играе зад тарана, е на крилото.

Саутгейт обаче не планира да го използва като втори нападател, тъй като за тази роля разполага с Джуд Белингам и Джеймс Медисън.

"Защо Фил не се оплаква, когато е в Манчестър Сити? Ще трябва да говори за този проблем с Гуардиола, който е най-добрият треньор в света В националния отбор Фодън винаги е имал свободата да влиза навътре, когато го използваме в ролята на крило и това е много важно", обясни Саутгейт.

Както е известно, тази вечер от 21:45 часа Англия гостува на Шотландия в контролна среща, която ще се играе на „Хемпдън Парк“ в Глазгоу.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА