Last news in Fakti

14 Септември, 2023 08:00 1 190 0

Изхвърлиха от футбола побойник за 1 г.

  • георги коцев-
  • миньор 2017-
  • наказание-
  • футбол-
  • враца

Наказанието е за Георги Коцев от Миньор 2017 от село Згориград

Изхвърлиха от футбола побойник за 1 г. - 1

Футболист от врачанската четвърта дивизия ще гледа мачовете на своя отбор през следващата 1 година. До там се стигна, след като през изминалия уикенд той влезе в ръкопашен бой с длъжностно лице. Тежката санкция беше наложена от дисциплинарната комисия във Враца.

Наказанието е за Георги Коцев от Миньор 2017 от село Згориград. Състезателните му права са спрени за 1 година, като за това е приложен текст от чл. 25 на дисциплинарния правилник, който визира удар на длъжностно лице. От футболната централа не уточняват дали играчът е ударил рефера, който му е показал червен картон в мача, или друг от екипа длъжностни лица.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА