Last news in Fakti

14 Септември, 2023 08:30 3 851 6

Антъни Джошуа бил "психически разбит" боец

  • антъни джошуа-
  • махмуд чар-
  • бокс-
  • спорт

Чар е настоящият "редовен" шампион на WBA в тежка категория, който не се е бил тази година и не е впечатлен от това, което е видял от Ей Джей наскоро

Антъни Джошуа бил "психически разбит" боец  - 1

Махмуд Чар вярва, че Антъни Джошуа е "психически разбит" боец и е само на една загуба от приключване на боксовата си кариера. Чар е настоящият "редовен" шампион на WBA в тежка категория, който не се е бил тази година и не е впечатлен от това, което е видял от Ей Джей наскоро.

Бившият световен шампион постигна рутинни победи над Роберт Хелениус и Джърмейн Франклин през 2023 г., докато си проправя път обратно в борбата за титлата, след като претърпя последователни поражения срещу „супер“ шампиона на WBO, IBF и WBA Олександър Усик.

Чар вярва, че проблемите на Джошуа датират от първата му загуба в кариерата, която дойде в ръцете на големия аутсайдер Анди Руис през 2019 г. Британският боец отмъсти за поражението, но оттогава не изглежда по същия начин.

„В момента Джошуа е психически разбит, виждате това“, каза Чар пред Seconds Out. „Срещу Анди Руис, когато беше нокаутиран за първи път, две загуби срещу Усик, той изглежда съкрушен. Трябва му време. Той не е готов за Тайсън Фюри.”

В момента Джошуа води преговори за битка с Дионтей Уайлдър. Въпреки това преговорите за блокбастъра в тежка категория наскоро удариха на камък и промоутърът на бокса Еди Хърн търси ново място домакин.

Чар смята, че вероятния провал на битката, може да бъде благословия за любимеца на британските фенове, който според него може да бъде пенсиониран от Уайлдър, Тайсън Фюри или дори самия него.

„Джошуа се нуждае от пет или шест лесни битки, за да се върне към себе си“, добави той. „Ако се бие следващия път с Уайлдър, той може да спре да се боксира след това. Той не е готов психически за Уайлдър или Фюри и не е готов за мен."

Чар беше силно свързван с битка с Фюри миналата година, но Циганския цар вместо това избра да се изправи срещу Дерек Чисора в трилогия на стадион Тотнъм Хотспър. Въпреки че сблъсъкът с Уайлдър остава приоритет, Хърн наскоро заяви, че звездният му клиент може да продължи да се бие през декември с друг съперник, ако преговорите се проточат много повече. Може би Чар ще получи повикването да защитава колана си срещу Джошуа по-късно тази година.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нищо не можеш да кажеш

    0 0 Отговор
    Когато едно животно обсъжда другото!
  • 2 Aлфа Bълкът

    6 0 Отговор
    Махмуд е германец, друго не казвам!

    Коментиран от #3

  • 3 Воденичене

    0 5 Отговор

    До коментар #2 от "Aлфа Bълкът":

    Ти квото и да кажеш, селска маастиия си! Аде отивай да се.......ш?

    Коментиран от #5

  • 4 смок

    1 0 Отговор
    ТОВА НЕ Е НАШ ПРОБЛЕМ.
  • 5 Aлфа Bълкът

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Воденичене":

    Майка ти от ромската махала на Воденичане ли е?
    Вече чувам, че там ромската махала била по-голяма от българската. 🤣🤣🤣
  • 6 Васик Атанасова

    2 0 Отговор
    Не само психически
    И брадичката му вече е слаба
    Анди Руйс му намести чакрите
    Сега при всеки по силен удар ще е долу
    Ама пусти пари