Last news in Fakti

14 Септември, 2023 12:00 859 1

Хари Магуайър: Не съм свикнал с напрежението и критиките, но мога да се справя с тях

  • хари магуайър-
  • англия-
  • футбол-
  • манчестър юнайтед-
  • гарет саутгейт

Централният защитник, който се появи на почивката от резервната скамейка, бе освиркван от домакинската публика на „Хемпдън Парк“ при всяко докосване, като за капак си отбеляза и автогол

Хари Магуайър: Не съм свикнал с напрежението и критиките, но мога да се справя с тях - 1

Хари Магуайър заяви, че може да се справи с всичките критики, които се изсипаха по негов адрес след неприятната вечер в контролата на Англия с Шотландия. Централният защитник, който се появи на почивката от резервната скамейка, бе освиркван от домакинската публика на „Хемпдън Парк“ при всяко докосване, като за капак си отбеляза и автогол. Той все пак не попречи на „Трите лъва“ да стигнат до успех с 3:1.

Отношението към бранителя на Манчестър Юнайтед ядоса особено много селекционера на Англия Гарет Саутгейт, който пламенно защити Магуайър след срещата, казвайки, че никога през живота си не е виждал подобно отношение към даден играч от местни анализатори.

„Не бих казал, че съм човек, който страда от проблеми с психическото си здраве. Преминах през много в последните две години в Манчестър Юнайтед и съм капитан на отбора в последните четири години. Поемаш огромна отговорност – това има своите добри и лоши черти. Не съм свикнал с напрежението и критиките, но мога да се справя с тях. Фокусът върху мен отнема от напрежението върху съотборниците ми. Със сигурност ги прави по-добри на терена. Върнахме Шотландия в мача, за съжаление си отбелязах автогол. Обстановката бе враждебна, но ние се справихме“, каза Магуайър.

Той изрази увереност, че въпреки по-малкото минути в последно време с екипа на Юнайтед, отново ще играе редовно за „червените дяволи“ – нещо, което ще увеличи и шансовете му да попадне в групата на Англия за Евро 2024 идното лято. „Разбира се, че кариерата ми в Англия е огромен приоритет. Както и клубната ми. Взех всичко под внимание, и когато не съм стартирал в първите четири мача от новия сезон, погледите очаквано са насочени към мен. Приключих миналия сезон с две много силни представяния за Англия и играх във всички пет мача от квалификациите, така че трябва да продължа да играя на високо ниво, когато залагат на мен. Вижте, на клубно ниво искам да играя редовно. Първите четири седмици бяха тежки, защото играехме по веднъж седмично и мениджърът не залагаше на мен, но сега ни предстоят много срещи и съм сигурен, че ще играя в много от тях“, завърши централният защитник.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коментаторски клишета

    0 0 Отговор
    Не издържа на напрежението опитният футболист, особено след като разбра, че славата му се носи далеч извън Албиона.