Last news in Fakti

14 Септември, 2023 15:18 2 197 7

Просълзеният Новак Джокович с огромно изказване

  • тенис

Ноле благодари от все сърце на...

Просълзеният Новак Джокович с огромно изказване - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Новак Джокович спечели безапелационно титлата на Ю Ес Оупън 2023. Той изравни вечния рекорд по титли на сингъл в тениса. Маргарет Корт и Новак имат по 24.

Джокера се завърна в Белград с националния отбор на Сърбия по баскетбол. "Плавите" станаха втори на Световното в Япония, Индонезия и Филипините.

А около 50 хиляди души посрещнаха в Белград тези спортни герои на Сърбия.

Ноле се разплака, след като застана до баскетболистите и чу феновете да пеят: "Шампиони, шампиони".

"Първо искам да поздравя фантастичните баскетболисти и да им благодаря, че ме приеха да бъда част от този спектакъл. Че ми позволиха да застана до тях. Това е сбъдването на една момчешка мечта, защото като малък празнувах фантастичните успехи на баскетболистите", каза Ноле през сълзи.

Той говори точно до лидера на баскетболистите Богдан Богданович, който явно беше удивен от това, което чува.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ганьо

    4 0 Отговор
    А ние кога?

    Коментиран от #2

  • 2 нашия

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ганьо":

    Ако случайно си забравил ....това беше вече в България ....преди 35 години..даже и много повече...в нас второ место се смяташе едва ли не за - "абе издънини се малко"....за второ място нямаше посрещане с изключение на футболистите....неясно защо ,но това е друга тема....
  • 3 нашия

    8 1 Отговор
    А на Маргарет Корт титлите дори американските коментатори ги броят с доста условности.....по нейно време са играли тези които са можели да си позволят разходите за пътуването и престоя във Австралия,Европа и САЩ....15-20 човека.....
  • 4 нашия

    3 7 Отговор
    Джокович е ревльо.

    Коментиран от #5

  • 5 нашия

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "нашия":

    не е редно това което правиш....измили си име .....свое не "приватизирай"....много ме знаят и те разкриват ВЕДНАГА....нямаш ли малко достоинство..???!!!!!
  • 6 гост

    5 1 Отговор
    Много голям.
  • 7 гост

    1 1 Отговор
    Ноле е много малък.