Last news in Fakti

15 Септември, 2023 11:02 1 395 0

Ерик тен Хаг настоява за извинение

  • манчестър юнайтед-
  • ерик тен хаг-
  • джейдън санчо-
  • футбол

От клуба пък пуснаха официално изявление, че Санчо ще тренира самостоятелно и не като част от първия отбор

Ерик тен Хаг настоява за извинение - 1


Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг настоява за извинение от изпадналия в немилост Джейдън Санчо, твърди Sky Sports.

Както е известно, английското крило беше извадено от първия състав за дербито с Арсенал преди международната пауза заради липса на дисциплина. Той впоследствие публикува пост в социалната мрежа Х (бившия “Туитър”), за да изрази недоволството си от ситуацията.

Именно за него Тен Хаг иска да получи извинение, като футболистът наскоро изтри публикацията си. От клуба пък пуснаха официално изявление, че Санчо ще тренира самостоятелно и не като част от първия отбор.

“Червените дяволи” имат трудно домакинство на Брайтън в събота от 17 часа, а освен Санчо ще бъдат и без Антони, който пък е временно отстранен заради обвиненията към него в изнасилване.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА