Last news in Fakti

17 Септември, 2023 12:49 988 2

Рияд Марез се възстанови след натравянето, даже игра за Ал Ахли

  • рияд-
  • марез-
  • ал ахли-
  • отравяне

Отборът е временно на трето място в класирането

Рияд Марез се възстанови след натравянето, даже игра за Ал Ахли - 1
Снимка: БГНЕС

Алжирската футболна звезда Рияд Марез се възстанови от хранителното натравяне, заради което беше приет в болница в тежко състояние. Дори информациите бяха, че 32-годишният офанзивен футболист се бори за живота си, а медиите в Саудитска Арабия разпространиха снимка, на която той е на болнично легло и поставена кислородна маска, предава blitz.bg/sport.

За всеобща изненада, снощи Рияд Марез започна титуляр и игра цял мач за Ал Ахли при победата с 3:2 над Ал Таавон в среща от 6 кръг на местното първенство. Алжирецът дори асистира за първото попадение в мача. Негов автор беше Абдубасит Хинди още в 4-ата минута. След това Уалид ал Ахмад си вкара автогол и така Ал Ахли удвои аванса си. Гостите изравниха чрез попадения на Жоао Педро и Муса Бароу. Домакините стигнаха до успеха, след като Алан Сен-Максимин вкара в 67-ата минута.

Ал Ахли е временно на трето място в класирането с 15 точки, колкото има и вторият Ал Итихад. Лидер е Ал Хилал с 16 т. Ал Таавон е четвърти с 13.

„Прекарах нощта в болницата, след като изглежда съм ял развалена храна. След като ме изписаха, дойдох на стадиона, за да помогна на отбора си. В началото на мача контролирахме играта, но направихме много пропуски и бяхме наказани. Опитваме се постоянно да подобряваме представянето на Ал Ахли и да не правим подаръци на съперниците. Пропилените възможности са наша слабост, която повтаряме всеки мач“, коментира Марез след победата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Дзверо

    0 0 Отговор
    Оня ден го закопахте, днеска чак е играл!?