Last news in Fakti

17 Септември, 2023 21:32 953 1

Борис Георгиев взе бронз на Европейската купа по джудо в Сараево

  • борис-
  • георгиев-
  • джудо-
  • бронз-
  • сараево

В категория до 70 кг при жените Лидия Брънчева загуби от Фредерике Щолце (Германия)

Борис Георгиев взе бронз на Европейската купа по джудо в Сараево - 1
Снимка: БФ Джудо

Борис Георгиев спечели бронзов медал в категория до 100 килограма на турнира от Европейската купа по джудо за мъже и жени в Сараево (Босна и Херцеговина), предава БТА.

Националът, който се завърна на татамито след лечение на травма, победи в спора за отличието Александър Стойков от Сърбия с "вадзари".

На четвъртфиналите Георгиев победи Иван Рогза (Хърватия) с "ипон", а на полуфиналите загуби с "ипон" от Никола Плевалчич (Босна и Херцеговина).

В категория до 70 кг при жените Лидия Брънчева загуби на старта от Фредерике Щолце (Германия) с "вадзари". На турнира участваха 238 състезатели от 30 държави.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванов

    2 1 Отговор
    Браво!Успех!