Last news in Fakti

21 Септември, 2023 07:21 2 998 4

Деликатен скандал с Неймар

  • футбол

Бразилецът хванат в крачка

Деликатен скандал с Неймар - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Бразилският футболист Неймар, който смени ПСЖ с Ал Хилал и заигра в Саудитска Арабия, отново е в центъра на вниманието заради ход извън терена. Звездата изневери на бременната си половинка Бруна Бианкарди, предава БЛИЦ.

Папараци изловиха Неймар в нощен клуб в Барселона в компанията на неизвестни дами. Нападателят се натиска ту с брюнетка, ту с блондинка. Неймар отскочил до Барселона след края на лагера на националния отбор на Бразилия.

Реакцията на бременната Бруна не закъсня. Тя публикува в социалните мрежи следното: "Наясно съм какво се случи и за пореден път съм разочарована, но съм в последния етап на бременността си и фокусът ми е върху дъщеря ми. Благодаря ви за съобщенията."


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аеее

    17 0 Отговор
    Нали ромчето има пари и тази ще взима издръжка 18 години.
  • 2 ДАаааа

    7 1 Отговор
    Какъв тиняк трябва да си, да си седиш вкъщи съвсем спокойно докато бащата на нероденото ти все още дете се натиска с две.......
  • 3 въпросче

    2 0 Отговор
    Дали ще го напъди Бруна на някоя буна?

    Коментиран от #4

  • 4 младЖи 0лиг0врен

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "въпросче":

    Той това и чака, ама няма да му се отвори парашутОТ