Last news in Fakti

27 Септември, 2023 21:00 1 998 2

Ето как Майк Тайсън тренира Нгану за мача с Фюри (ВИДЕО)

  • франсис нгану-
  • майк тайсън-
  • спорт-
  • бокс-
  • тайсън фюри

Франсис с нетърпение разказа как Майк Тайсън се съгласи да го подготви за тази битка и дори разказа върху какво са работили заедно в навечерието на битката

Ето как Майк Тайсън тренира Нгану за мача с Фюри (ВИДЕО) - 1

На 28 октомври в Рияд (Саудитска Арабия) бившият шампион на UFC в тежка категория Франсис Нгану ще дебютира в бокса. Той ще се бие с настоящия носител на пояса на WBC Тайсън Фюри.

И макар никой да не дава шансове на камерунеца, в неговия ъгъл ще е не кой да е, а великия Майк Тайсън. Железния подготвя Нгану за битката, което не бе прието добре от Фюри, който е кръстен именно на Майк Тайсън.

Онзи ден африканеца направи неочаквано признание. Той казва, че Фюри не е честен с ръкавиците. Това е толкова скандално изказване. Франсис с нетърпение разказа как Майк Тайсън се съгласи да го подготви за тази битка и дори разказа върху какво са работили заедно в навечерието на битката.

А вчера Нгану и Тайсън показаха своите постижения. Не може да се каже, че Франсис беше зашеметен - силата му не е изненадваща от дълго време.

Преценете обаче сами:


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Където има

    0 0 Отговор
    Пари, там е шоубизнес. Не печели по силния . Ще вземат добри пари. Пулев не го викат. А в България се харесват тези шоута . Много звезди коментират и ги викат да надъхват тълпата.
  • 2 Aлфа Bълкът

    3 0 Отговор
    Жив труп е Нгану. С тая тромава стъпка, някой средняк ще го изкърти най-късно до третия рунд.
    Фюри ще реши колко време ще си играе с него, ама туй е, че тоя може го цапне без да иска и да стане някой джумбиш.