Last news in Fakti

28 Септември, 2023 22:00 17 205 8

УЕФА изхвърля Барселона от Шампионска лига?

  • барселона-
  • уефа-
  • шампионска лига-
  • футбол

Твърденията са, че „блаугранас“ е платил 7,5 милиона евро на компании, притежавани от Негрейра от 2001-а до 2018-а година

УЕФА изхвърля Барселона от Шампионска лига? - 1

Барселона е изправен пред възможността да бъде изхвърлен от Шампионската лига. Това ще стане факт, ако каталунският гранд официално бъде обвинен за плащания, направени към бившия президент на техническия комитет на реферите Хосе Мария Енрикес Негрейра.

Покрай тази сага се шуми през цялата година, но според El Debate сега може в крайна сметка УЕФА да извади Барса от турнирите под нейната егида, ако прецени.

Твърденията са, че „блаугранас“ е платил 7,5 милиона евро на компании, притежавани от Негрейра от 2001-а до 2018-а година.

Каталунците също така са обвинени в „продължаваща корупция между лица в спортната сфера“ от провинциалната прокуратура на Барселона, а това може да принуди УЕФА да стартира собствено разследване.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зайо Байо

    17 12 Отговор
    Защо наказват Барселона ? Да не би да е заради къщата на мис Бикини , която Бойко й хариза , заради кексуалните й услуги ?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Българин

    3 3 Отговор
    А,НАП ,кога ще си потърси милионите задължения от жк Сухата река?
  • 4 Цецо

    1 1 Отговор
    УЕФА разследва Барса , по сигнали от конкуренцията , а конкурента е един , всички се сещаме , кой е . Само Барса ли е черната овца във футбола. Но няма сигнали от други клубове , за други отбори . Няма чисти такива клубове . Всеки прави нещо скришно , за своето благо .

    Коментиран от #8

  • 5 Хино

    0 1 Отговор
    Този Българин , е червени оранжев предател , който се интересува от ФК Левски , кога НАП ще фалира Левски . Абе Сульо . Що не си гледаш нещастната тиква , която освен , че е празна е и тъпа .
  • 6 Барса

    2 0 Отговор
    Бъдете сигурни , че УЕФА никога няма да изхвърли Барса от европейските турнири заради недоказани 7, 5 мил.евро . Няма интерес да го направи , защото Барса е марка и УЕФА печели, не малко от грандовете . Пък и УЕФА не е Света вода ненапита .
  • 7 ЕЙ КЕЛЕМЕТА

    1 0 Отговор
    Половин година вече се дъвче една и същя новиня по жълтокафявите медии.Обвинения е едно доказателства друго.Барселона вече играе в шампионска лига и Уефа нямат правото да я изхвърлят освен ако не се докаже че е корупцията налице!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.