Last news in Fakti

2 Октомври, 2023 11:40 1 253 1

Макс Верстапен: Все тая къде и как ще стана шампион!

  • макс верстапен-
  • формула 1-
  • red bull-
  • спорт

Пилотът на Red Bull има шанс да потвърди първото си място още този уикенд в Гран При на Катар

Макс Верстапен: Все тая къде и как ще стана шампион! - 1

Макс Верстапен сподели, че почти не мисли за спечлването на третата си световна титла във Формула 1. Нидерландецът добави, че няма значение в кое състезание той ще бъде коронясан като шампион. Пилотът на Red Bull има шанс да потвърди първото си място още този уикенд в Гран При на Катар.

„Не изпитвам някакъв възторг по този повод. Не е толкова важно дали ще се случи в събота, неделя или след една седмица, тъй като знам, че при всички случаи ще стане. Но в момента почти не мисля по въпроса“, сподели Верстапен пред вестник Marca.

„Може би ако стана шампион в събота, на спринта, това може и да ми се отрази по някакъв начин. И може би от това ще зависи как ще изкарам нощта преди Гран при надпреварата. А може в неделя да не реагирам добре и да стартирам по-бавно. Но в момента тези вероятности наистина не ме занимават. Този сезон върви фантастично за отбора ни, така че ми е все едно къде и как ще спечеля титлата“, каза още нидерландецът.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фен съм на Ферари,но

    1 1 Отговор
    този сезон Макс мачка яко.Напълно. заслужена титла!