Last news in Fakti

6 Октомври, 2023 08:23 1 390 7

Олимпийска шампионка каза "ДА"

  • спорт

Каролина е много щастлива

Каролина Севастянова е олимпийска шампионка по художествена гимнастика с ансамбъла на Русия от Игрите през 2012 година в Лондон. Чаровната жена е сред най-красивите дами свързани със спорта. Изглежда Каролина се е сгодила наскоро.

От нейни снимки в Инстаграм не става ясно кой е щастливецът спечелил сърцето ѝ. Но предвид, че предложението е дошло в Париж и двамата са били в хотел Риц, най-вероятно става въпрос за човек над средната финансова класа.

А за многото фенове на Каролина не остава нищо друго в ситуацията освен да пожелаят щастие на двойката:


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рамбо

    4 0 Отговор
    Поредния шедьовър на Павката

    Коментиран от #6

  • 2 любител

    5 0 Отговор
    прави сте щом са били в РИЦ значи явно са от по бедните не са като нашите проститутки да ходят в най скъпите хотели с милионери футболери или крадливи политици. хахаха.

    Коментиран от #4

  • 3 Кадир

    7 0 Отговор
    Супер мацка!
  • 4 Натали, БТВ кобилката

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "любител":

    Фамилията на годеника завършва на -ЛОВ както се вижда да пише на картичката от РИЦ, та се питам кой ли БЪЛГАРСКИ политик е щастливеца?
  • 5 Алексей Левшин

    3 0 Отговор
    Абе това рускинче как така шета по Париж, щото май беше забранено?
  • 6 Павката съм

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Рамбо":

    Каролина и я люблю тебя ❤️ 06.09.2023
  • 7 Банкянски милиардер

    3 0 Отговор
    Бил човек над средната финансова класа той дрън дрън. Всеки втори руски олигарх може да й купи такъв пръстен, ама колко от тях ще й подарят къща в Барселона и бутик на главната?