Last news in Fakti

6 Октомври, 2023 16:20 1 570 4

Пътят на Мъри Стоилов в Кипър е чист!

  • станимир стоилов-
  • никозия-
  • кипър-
  • футбол-
  • апоел никозия

Разтрогването на договора на Са Пинто ще стане официално в понеделник

Пътят на Мъри Стоилов в Кипър е чист! - 1

Дисциплинарната комисия на кипърската федерация по футбол наказа за 4 месеца треньора на АПОЕЛ (Никозия) Рикардо Са Пинто. Португалецът е санкциониран заради удара, който нанесе върху помощник-треньора на Анортозис по време на мача между двата отбора.

При това положение Са Пинто няма да остане на треньорския пост в АПОЕЛ (Никозия) и договорът му ще бъде прекратен преждевременно. Кипърският клуб няма да плаща компенсация на побойника и се очаква да назначи Станимир Стоилов за негов заместник.

Разтрогването на договора на Са Пинто ще стане официално в понеделник. След това Мъри е очакван в Никозия, за да подпише договора си. Ако всичко е наред, заедно с него ще пътува и помощникът му Цанко Цветанов. Стоилов ще има възможност да навлезе в новата обстановка в подходящ момент заради паузата на първенството заради националните отбори.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДПС Подуяне 1914

    2 6 Отговор
    Мърльо винаги има гурли на очите и сополите му течат от носа като на куче лигите.
  • 2 КИРо ТРАлаЛАДЖИЯТА

    4 0 Отговор
    А някой спортен журналист сети ли се звънне на телефона на Стоилов и да го попита истина ли е това. Защото няколко пъти досега Стоилов излиза и казва, че неща, които са писани за него не са истина. И не само за станимир Стоило се разпространяват лъжи, а и за дуги хора и неща.
  • 3 Левскар

    2 1 Отговор
    Мъри Стоилов - за винаги в сърцата на Левскарите!!
    На новия паметник на Георги Аспарухов - Гунди!!
    Само Левски!!

  • 4 Aлфа Bълкът

    2 1 Отговор
    За Мъро имаме много точен лаф: и (Ра се на метеното).