Last news in Fakti

6 Октомври, 2023 19:21 927 1

Крумовград излъга Ботев Враца в Коматево

  • круновград-
  • ботев враца-
  • футбол

Даниел Милянович реализира победния гол в 24-ата минута на двубоя

Крумовград излъга Ботев Враца в Коматево - 1

Крумовград успя да победи Ботев Враца с 1:0 в първи мач от 13-ия кръг на efbet Лига. Даниел Милянович реализира победния гол в 24-ата минута на двубоя.

Врачани започнаха силно срещата. В 3-ата минута Спас Георгиев бе изведен зад защитата на домакините, след което нанесе диагонален удар, който обаче бе отразен от Янко Георгиев. Веднага бе вдигнат и флага за засада. Минута след това Марко Мажуга спечели много пространство, нагласи си топката на десния крак и стреля от дистанция. Стражът на Крумовград обаче отново се справи.

В 13-ата минута Ботев Враца получи пореден корнер. Луиз Соарес отклони топката с глава на близката греда, но нямаше кой от съотборниците му да я прати във вратата.

Седем минути след това дойде първата по-добра атака на Крумовград, която завърши с центриране на Джеферсон отляво. Александър Колев се опита да стреля с глава, но бе блокиран. Домакините имаха претенции за дузпа заради докосване с ръка.

В 24-ата минута Алекс Колев получи от Октай Юсеин, но не пое топката добре и трябваше да се пребори с противников защитник, за да я запази в притежание на Крумовград. Даниел Милянович внимаваше в наказателното и се възползва от ситуацията, за да изстреля топката в мрежата на Ботев Враца за 1:0.

След попадението темпото сериозно спадна и голови положения липсваха. Крумовград обаче пое контрола над топката за разлика от първите минути на срещата. В 32-ата Спас Георгиев получи жълт картон заради реплика към страничния съдия.

В 53-ата минута Серкан Юсеин изпълни пряк свободен удар оляво, но вместо да центрира, опита да изненада Федерико Бариос с директен изстрел. Все пак стражът на гостите успя да улови.

Две минути след това последва добра атака на Крумовгад, които разиграха около наказателното поле на Ботев Враца. В крайна сметка топката бе пусната към Жак Пехливанов, който стреля от дистанция. Шутът му по земя обаче мина встрани от вратата.

Марко Мажуга получи отляво и влезе в сериозна битка с Калоян Пехливанов в 63-ата минута. Футболистът на врачани успя да нахлуе в пеналтерията, но не и да се измъкне от защитника на гостите, който не му позволи да стреля. В крайна сметка Мажуга опита нещо като пас в наказателното поле, но подкрепа от негов съотборник нямаше.

Четири минути след това Жан Пиер Да Силва бе потърсен с прехвърлящ пас от пряк свободен удар. Играчът на Ботев Враца успя да играе с топката, но не и да я насочи добре - тя премина встрани от целта. Последва нов шанс за гостите. Момчил Цветанов стреля силно от сериозна дистанция, а топката мина малко над напречната греда и то след намеса на Янко Георгиев.

В 74-ата минута Даниел Милянович пробва късмета си с далечен изстрел. Изпълнението му обаче не бе добре и топката прелетя високо над напречната греда.

Пет минути след това Браян Переа успя да стреля при корнер, а Янко Георгиев блесна със страхотно спасяване. Все пак до топката стигна Луиз Соарес, който я добави в мрежата на Крумовград. Веднага бе отсъдена засада, която бе проверена с ВАР и потвърдена - без гол за Ботев Враца.

В 82-ата минута Александър Колев бе намерен отляво, той нахлу в наказателното поле и стреля, но ударът му попадна от външната страна на мрежата


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шизофен 1914

    1 1 Отговор
    пишете цялото име на отборите.
    Многи държана това.
    Левски тире Крумовград