Last news in Fakti

8 Октомври, 2023 09:00 1 593 4

Колоритни “фенки” разсейват Интер от ВИП ложите на “Сан Сиро”

  • футбол-
  • интер-
  • джузепе меаца-
  • болоня

Камерата на телевизия Скай Спортс хвана специален кадър на колоритните “фенки” при резултат 2:1 за Интер в 50-ата минута, когато ВИП гостите на двубоя разгорещено обсъждаха случващото се на терена

Колоритни “фенки” разсейват Интер от ВИП ложите на “Сан Сиро” - 1

Мнозина се чудят какво се случва с Интер и защо отборът не успя да спечели във втори пореден шампионатен двубой на “Джузепе Меаца”. Този път “нерадзурите” направиха равенство 2:2 срещу тима на Болоня, като за провала има напълно логично обяснение.

Навярно футболистите на отбора от Милано са били разсеяни от “нежното” присъствие във ВИП ложите на стадиона, където бяха зорко наблюдавани под строгия поглед на група “драг кралици”.

Камерата на телевизия Скай Спортс хвана специален кадър на колоритните “фенки” при резултат 2:1 за Интер в 50-ата минута, когато ВИП гостите на двубоя разгорещено обсъждаха случващото се на терена.

Сега “нерадзурите” ще имат на разположение около две седмици да се възстановят преди следващия си двубой, когато ще се надяват да не бъдат разсейвани от странични фактори и по възможност да си върнат първото място, което загубиха след вчерашното равенство.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aлфа Bълкът

    5 0 Отговор
    На Икарди щеше да му хареса. Той е известен с тия работи, ама сега при гостуванията в Анадола ще си отживее.
  • 2 Жайме

    7 0 Отговор
    Тези "драг-кралици" май са минали под дъгата?
  • 3 Хахаха

    16 0 Отговор
    Къде ги видяхте тези фенки , бе ! Аз скивах една ложа с травес.тити !
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.