Last news in Fakti

10 Октомври, 2023 14:30 6 472 3

Трусове в националния по волейбол: Пламен Константинов вече не е треньор

  • пламен константинов-
  • национален отбор по волейбол-
  • волейбол-
  • спорт

От 7 мача изиграхме един много слаб - срещу Канада, но всеки отбор има право на такъв двубой

Трусове в националния по волейбол: Пламен Константинов вече не е треньор - 1

Пламен Константинов вече не е треньор на националния ни отбор по волейбол. Договорът на Гибона с федерацията изтече след края на мачовете на България от олимпийската квалификация в Сиан (Китай). Както е известно, "трикольорите" не успяха да спечелят квота за Игрите в Париж.

„Основните задачи, които бяхме начертали пред отбора, не успяхме да ги изпълним в пълна степен. Изиграхме една колеблива Лига на нациите, с много ротации на състава. В последния турнир съхранихме мястото си. Изиграхме едно много колебливо европейско първенство, където имахме по-големи очаквания. За съжаление, не успяхме да разкрием потенциала на този отбор там. Олимпийската квалификация бе най-хубавото нещо за това лято. От 7 мача изиграхме един много слаб - срещу Канада, но всеки отбор има право на такъв двубой. В другите мачове можем да съжаляваме, най-вече с Аржентина, когато в първия и третия гейм имахме възможности да затворим геймовете, но не успяхме да го сторим, което се оказа ключовото в крайното класиране“, коментира пред "Дарик" и Dsport Пламен Константинов oт Русия.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 факт

    5 3 Отговор
    Пламен какво е виновен ! Толкова си могат.
  • 2 Хахохи

    1 3 Отговор
    Точно треньора е виновен за това състояние на националния ни отбор. Това вече не знам за кой път се случва при Константинов, не става за тази работа.
  • 3 Пламене

    3 0 Отговор
    Сеганов и Н.Пенчев не са за националния отбор.Отдавна трябваше да го разбереш