Last news in Fakti

11 Октомври, 2023 06:08 2 385 3

Засипаха с похвали Кирил Десподов в Гърция

  • кирил десподов-
  • футбол-
  • гърция-
  • паок

Според последната информация той ще има все по-важна роля за треньора на тима от Солун Разван Луческу

Засипаха с похвали Кирил Десподов в Гърция - 1

Медиите в Гърция засипаха с похвали българина Кирил Десподов, който премина в тима на ПАОК от Лудогорец в края на летния трансферен прозорец. Според последната информация той ще има все по-важна роля за треньора на тима от Солун Разван Луческу.

“Както в дербито с Панатинайкос, така и в европейските мачове, Кирил Десподов се появи в игра от резервната скамейка, като Тайсон и Андрия Живкович започнаха като титуляри. За ПАОК и въобще за целия сезон това бяха два много важни двубоя. За да няма недоразумения кой е титуляр и кой е резерва, Разван Луческу говори миналия понеделник със своите играчи, обосновавайки политиката си как управлява наличния потенциал в момента. Румънският треньор похвали индивидуалното качество на играчи като Кирил Десподов, като посочи, че чрез него те могат да променят отбора генерално”, започва анализът на медията.

“Например при влизането си в мача срещу Айнтрахт (Франкфурт) Десподов показа, че има класа в краката, тъй като от неговия удар от фаул се стигна до “златния” гол на централния защитник Кулиеракис. Румънецът се грижи в тази специална ситуация да държи играчите си нащрек, знаейки колко ценен инструмент е българското крило за ПАОК, дори и от резервната скамейка. Явно е, че Десподов ще започва мачовете оттам докато достигне желаното ниво за отбора”, отбелязва се още в статията.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Валери Божинов

    2 1 Отговор
    Кирил Десподов е първия гръцки космонавт.
  • 2 Булба67

    0 1 Отговор
    А ,у Дания Засипаха ,,делиорманци" с голове!
  • 3 Китаец

    1 0 Отговор
    От БНБ не са дали коментар по темата. Отделно от това Андрей Гюров посети и предизборно събитие на ПП в бившия си избирателен район Благоевград.

    Така с поведението си, макар да е излъчен от партията, която се определя като носител на нов морал и борец срещу корупцията, с поведението си Гюров се проваля да покаже, че пази независимостта на централната банка.

    Въпреки, че с посещението си подуправителят не нарушава директно разписана норма в законодателството или поднадзорен нормативен акт, поведението му говори за политическа ангажираност, а Българска народна банка трябва да е сред най-деполитизраните институции в България.

    Един от принципите в Кодекса за поведение за високопоставени служители на Европейската централна банка е независимостта и е разписан така: „Имайки предвид член 130 от Договора за функционирането на Европейския съюз член 7 от Устава на ЕЦБ и член 19, параграф 1 от Регламент (ЕС) № 1024/2013 на Съвета, членовете и заместниците при упражняване на правомощията и изпълнение на задълженията и отговорностите, които са им възложени, действат независимо и обективно в интерес на Съюза като цяло, независимо от националния или личния интерес, и нямат право да искат или да приемат указания от институции, органи, служби или агенции на ЕС, от правителства на държави членки или от други органи“.