Last news in Fakti

13 Октомври, 2023 12:30 1 762 0

Бой на пресконференцията: Данис удари с микрофон Логан Пол (ВИДЕО)

  • логан пол-
  • дилън данис-
  • мма-
  • спорт

На пресконференцията в четвъртък нещата излязоха извън контрол, след като Данис удари с микрофона в лицето своя противник и му нанесе сериозни поражения

Бой на пресконференцията: Данис удари с микрофон Логан Пол (ВИДЕО) - 1

Логан Пол ще се сблъска с Дилън Данис в едно от двете основни събития в галавечерта на Misfitboxing утре вечер в Манчестър. На пресконференцията в четвъртък нещата излязоха извън контрол, след като Данис удари с микрофона в лицето своя противник и му нанесе сериозни поражения.

Ютубърът Пол и ММА боецът Данис ще се състезават в боксов мач в рамките на двубоя KSI - Томи Фюри. Въпреки това, мачът за кратко беше под въпрос, след като Данис пусна кръв на Пол в четвъртък. Неприятната подготовка за двубоя се превърна във физическа, след като двамата си размениха обиди на пресконференцията преди двубоя.

Пол хвърли бутилка по Данис, който в отговор удари с микрофона в лицето противника си, причинявайки му порезна рана. Интернет звездата кървеше, докато охраната го извеждаше от сцената, а Данис публикува снимка на кръвта по пода с надпис: "Игреш ли си огъня ще се изгориш”.

По-късно Данис беше видян да се бие с Майк Пери, което доведе до теории, че Пол е бил принуден да се откаже поради контузия. Ютубърът обаче успокои феновете си, като написа в Туитър: "Тази събота ще хвана хищник".

Публикация, споделена от @loganpauls.moments

По-късно Пол качи селфи в историята си в Инстаграм, като носеше тъмни очила и написа: "Не мога да видя хейтърите". Дясната му буза изглеждаше подута, а порезната рана все още се виждаше.

Това потенциално оставя Пол със слабо място, което Данис да се опита да използва в събота вечер - и феновете несъмнено ще се питат дали това е справедливо.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА