Last news in Fakti

14 Октомври, 2023 14:00 1 122 2

Ново предизвикателство разкри Роналдо

  • кристиано роналдо-
  • португалия-
  • футбол

Ветеранът се отчете с две попадения за успеха за "мореплавателите"

Ново предизвикателство разкри Роналдо - 1

След победата на Португалия с 3:2 над Словакия в евроквалификациите Кристиано Роналдо разкри ново предизвикателство. Ветеранът се отчете с две попадения за успеха за "мореплавателите". Роналдо вече има 125 гола в 200 мача за националния отбор на страната си.

„Имах разговор с президента на Порто - Пинто да Коща и той ми отправи интересно предизвикателство - да вкарам 1000 гола. Но преди да го направя, искам да стигна 900, в което съм уверен. За да отбележа 1000 обаче ще трябва да преодолея повече от едно препятствие.

В живота ми се случиха някои неща в личен и професионален план, които ме принудиха да правя краткосрочни планове. Тялото ми реагира добре на натоварването, щастлив съм да играя и да вкарвам както за клуба си Ал-Насър, така и за националния отбор“, каза Роналдо, който вече има 857 гола на сметката си.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Специалиста

    4 0 Отговор
    900 може и да успее да вкара! Но за 1000, трябва да го вземат или в Реал Твърдица или в Арсенал Казанлък или в Милан Шивачево! То и там не е сигурно, щото при загуба, местните юнаци може да му прекратят кариерата изпращайки го в София в Пирогов!

    Коментиран от #2

  • 2 Сандо

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "Специалиста":

    Има шансове навсякъде,освен в Бистрица - там не може да пребори космическия голмайстор!