Last news in Fakti

16 Октомври, 2023 17:20 1 312 4

Стана ясно защо Меси напусна лагера на Аржентина

  • лионел меси-
  • футбол-
  • аржентина-
  • национален отбор

Веднага след сутрешната тренировка на базата в Есейса суперзвездата се качи в частния си самолет и отлетя за Росарио, за да прекара време със семейството си

Стана ясно защо Меси напусна лагера на Аржентина - 1

Вчера Лионел Меси напусна националния отбор на Аржентина, който се готви за мача с Перу от квалификациите за Мондиал 2026. Веднага след сутрешната тренировка на базата в Есейса суперзвездата се качи в частния си самолет и отлетя за Росарио, за да прекара време със семейството си.

Причината за това е Денят на майката, който аржентинците празнуват на третата неделя през октомври. Меси неведнъж е подчертавал колко важна роля за него има майка му Селия и затова е разбираемо желанието му да бъде до нея в този ден.

Очаква се днес той да се завърне в тренировъчната база на националния отбор и да участва в последното занимание преди заминаването за Лима. Двубоят между Перу и Аржентина е на 18 октомври (сряда).


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Я го знам !

    0 2 Отговор
    Имало е промоция на табуретки за джуджета в Икеа.

    Коментиран от #2

  • 2 Да знаеш

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Я го знам !":

    Ако има промоция на мозъци да си вземеш един, че сегашният ти е изветрял!
  • 3 Меси Резервата

    1 1 Отговор
    Меси е резерва в Интер Маями,а сега вече Меси е резерва и в Аржентина.
  • 4 Тошко Йо

    1 0 Отговор
    Тоя колко частни самолета има?