Last news in Fakti

16 Октомври, 2023 15:53 1 415 1

Балотели и Ибрахимович се "захапаха" здраво

  • марио балотели-
  • златан ибрахимович-
  • футбол-
  • интер-
  • талант-
  • шампионска лига

Това беше директен удар срещу Ибрахимович, който никога не е вдигал "ушатата" в иначе дългата и славна клубна кариера

Балотели и Ибрахимович се "захапаха" здраво - 1

Марио Балотели отвърна на удара на Златан Ибрахимович, след като неговият бивш съотборник в Интер го разкритикува, че е пропилял таланта си.

Италианският нападател сподели в "инстаграм" снимка, на която вдига трофея от Шампионската лига от сезон 2009/10, когато спечели титлата с Интер. Балотели тагна името на шведа в своето стори.

Това беше директен удар срещу Ибрахимович, който никога не е вдигал "ушатата" в иначе дългата и славна клубна кариера.

Реакцията на Балотели дойде в отговор на критиките на бившата легенда на Милан към него.

"Когато едно дете има възможностите да се възползва максимално от таланта си и не го направи, това е жалко. Балотели имаше толкова много възможности и той пропусна всички тях, той просто захвърли таланта си. Това е истината."

33-годишният Балотели се появи само в два мача за Демирспор в турското първенство този сезон. Ибрахимович, от друга страна, се оттегли от професионалния футбол в края на миналата кампанията.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 муцунка

    0 0 Отговор
    Кой е жената в случая с хапането?