Last news in Fakti

16 Октомври, 2023 21:30 1 083 0

Ман Юнайтед затяга мерките за сигурност на "Олд Трафорд" заради протести на феновете

  • фенове-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол-
  • протести-
  • олд трафорд

Привържениците са недоволни, че собствениците на клуба Глейзър ще продължат да управляват клуба дори и след продажбата на част от акциите му

Ман Юнайтед затяга мерките за сигурност на "Олд Трафорд" заради протести на феновете - 1

Манчестър Юнайтед възнамерява за затегне мерките за сигурност на "Олд Трафорд" заради възможни протести от страна на феновете, съобщава Daily Mail.

Привържениците са недоволни, че собствениците на клуба Глейзър ще продължат да управляват клуба дори и след продажбата на част от акциите му.

Според източника на 24 октомври феновете планират да протестират по време на мача от Шампионската лига с Копенхаген и на 29 октомври по време на срещата с Манчестър Сити от английското първенство.

Полицията е уведомена за настоящата ситуация и е готова да окаже необходимата помощ на Манчестър Юнайтед.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА