Last news in Fakti

18 Октомври, 2023 11:30 1 746 1

Лео Меси смачка пореден рекорд

  • лионел меси-
  • футбол-
  • аржентина-
  • конмебол

Нападателят отбеляза две попадения за победата на Аржентина с 2:0 като гост на Перу и вече има 31 гола в южноамериканските квалификации

Лео Меси смачка пореден рекорд - 1

Лионел Меси стана рекордьор по голове в историята на квалификациите за Световното първенство на КОНМЕБОЛ. Нападателят отбеляза две попадения за победата на Аржентина с 2:0 като гост на Перу и вече има 31 гола в южноамериканските квалификации.

Така Меси вече е едноличен лидер в тази класация, изпреварвайки бившия си съотборник в Барселона - Луис Суарес, който има 29 гола за Уругвай.

Тъй като Интер Маями не се класира за плейофите на MLS Cup, Меси ще се върне в САЩ преди последния им мач за сезона в събота в Шарлот ФК. На "чаплите" предстоят две приятелски срещи в Китай в началото на следващия месец, но още не е ясно дали звездата ще вземе участие в тях. На Аржентина предстоят два изключително тежки мача от квалификационната кампания за Световното първенство - срещу Уругвай (16 ноември) и Бразилия (21 ноември).


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лео Дузпата

    1 1 Отговор
    Е медиен балон.